Q&A: Ask me anything!

Na de lichtelijk dramatische wending gisteren, waardoor ik iets aan de lay-out van mijn blog opf*ckte en dat niet meer in orde kreeg, was de goesting om een blogje te schrijven zo goed als over. Zoals u kan zien heb ik op dit moment een - tijdelijke - nieuwe lay-out, die niet helemaal naar mijn goesting is, maar het zal nog efkes zo blijven. De inspiratie echter, voor de dagen van 40 Dagen Bloggen, die blijft volop spruiten.Door 40 Dagen Bloggen is niet alleen de activiteit op mijn blog helemaal naar een hoogtepunt geschoten (zeker in vergelijking met de afgelopen 2 jaar, heh), maar ik zie hier ook een heleboel nieuwe gezichten. En da's heel fijn! Maar waar ik nu eens benieuwd naar ben, is of ge nog een vraag voor mij hebt. Ik heb dat een paar jaar geleden ook al eens gevraagd, en heb toen best wel wat uiteenlopende vragen ontvangen, die ik ook allemaal beantwoord heb - yep, zelfs de "Why do you think you're the freaking queen?", ik denk dat we met een gefrustreerde bloglezer zaten - dus vandaar nu nogmaals een oproepje!

Is er iets dat ge al lang van mij wilt weten? Waarom ik bijvoorbeeld precies vegetariër ben geworden, wat mijn job inhoudt, of hoe mijn lief en ik het al zo lang uithouden met elkaar? Marlou stelde mij in 2013 de vraag hoe ik mijn leven binnen 5 jaar zag, en ik zou dringend mijn antwoord eens moeten terugzoeken om te checken of mijn inschatting zo'n beetje is uitgekomen. Spannend seg. Ge moogt alles vragen, en ik beloof u plechtig dat ik alle vragen naar eer en geweten zal beantwoorden.

Uw vragen achterlaten kan in de reacties onder deze blog, maar ge moogt ook altijd een mailtje of een Facebookberichtje sturen, als ge liever anoniem wilt blijven.

Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

 1. Radiojournalist? Waar heb je gestudeerd? En wat voor werk doe je nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met zo'n blognaam ben ik wel heel benieuwd naar: Waarvan zou er meer moeten zijn om het beter te laten zijn? Oftewel, waar heb je nu een gebrek aan?
  En welke tutorials heb je in de planning staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. anneleen23.2.18

  Wat is je lievelingsseizoen en waarom? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Keitof dit maar ik kan efkes geen vragen bedenken. Euhm euhm... Ik ben ook wel benieuwd naar je job en of je dat voor altijd wil blijven doen. En wat is je allerliefstelievelings liedje?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laura K23.2.18

  Waar ben je het meest trots op?
  Wat is jouw raarste gewoonte?
  Wat is jouw favoriete herinnering?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem24.2.18

  Zo leuk dat je terug blogt! Mijn vraag voor jou: wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd met het volwassen worden de afgelopen jaren?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja! Waarom ben je vegetariër geworden? En waarom eet je nog vis? (geen verwijt hé) Waar zie je jezelf in 5 jaar? Heb je een favoriete plant en zo ja, dewelke? Wat is je top 3 van favoriete films?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welke reis die je al maakte staat bovenaan? En waar wil je zeker ooit (nog) eens naartoe?
  Wil je eens een blogje maken met al je tatoeages? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toffe vragen! Ik ga ze zeker beantwoorden! Op 't moment heb ik 'maar' 2 tatoeages, dus een aparte blog is misschien wat onnozel, maar ik zal nummer 2 ook wel eens op foto laten zien! :)

   Verwijderen
 9. Ik ben vooral benieuwd naar die voorspelling van vijf jaar geleden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts