Momenteel

Een tijdje geleden kwam ik op een blog - don't shoot me, maar ik weet niet meer bij wie ik de mosterd precies haalde - uit bij deze fijne dingen. Allemaal dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan, gelezen, mooi vond, ... Als ge een stevige update wilt over mijn leven momenteel, dan zit ge in dit blogje helemaal juist dus!Ik

geniet... nog geweldig na van een fijne vakantie in Curaçao, samen met mijn ouders, zusje en lief. Even heerlijk ontspannen, vitamine d opdoen, veel zwemmen, lezen en het eiland ontdekken. Ideaal!

lees... A Little Life van Hanya Yanagihara op mijn e-reader. Ik ben sinds gisteren terug uit vakantie, en ik las er 4 boeken. Ge kunt dus wel stellen dat ik in een aardige leesbui zit, en ik ben daar niet rouwig om!

werk... nog steeds lustig verder aan het geheime puntje 15. Spannend hé!

plan... de komende drie maanden elke maand een weekendje in, met vriendinnen en met het lief. Superleuk, die korte weekendjes weg. Ik kijk al uit naar het eerste weekend begin maart. In april ga ik vlotkamperen en in mei gaan we glampen. Uiteraard vertel ik u alles over de ervaringen, tiens.

eet... vanaf nu weer wat gezonder, en vooral wat minder vis. 's Ochtends ontbijt ik weer met lekkere en snelle overnight oats en 's avonds gaan we weer voor een gezonde optie. Zijt ge benieuwd naar het maandmenu van februari?

ben... een beetje gebruind, en best wel blij met mijn lijf. Woehoe!

probeer... iets van mijn leven te maken, net als de rest van de wereld.

maak... enkele DIY-projecten. Veelbelovend of niet, dat kan ik op dit moment nog niet zeggen, maar het is wel leuk om me wat vaker achter mijn bureau te begeven.

verheug... me op de langer wordende dagen, straaltjes zonneschijn en de lente. Laat de zon maar vrolijk schijnen, want dat heb ik toch zo graag.

drink... Arizona thee is zoooo lekker. In Curaçao vonden we gigantische jugs (ge weet wel, zoals in de Amerikaanse films) met het goedje dus ik kon het uiteraard niet laten om zo eentje te kopen. Toch een beetje overschat, dus de fles vergezelde ons helemaal tot in de vlieghaven. Maar wel lekker!

sport... graag! En ik had nooit gedacht dat die drie woorden ("ik sport graag") in die volgorde ooit over mijn lippen zouden rollen. Kickboksen is by far de leukste hobby die ik ooit uitoefende, als ik aan yoga doe dan merk ik dat meteen aan mijn lijf (zo dankbaar) en ik voel mezelf fitter en sterker worden als ik samen met mijn lief aan krachttraining doe. Zo plezant, een fit lijf!

draag... mijn meest comfortabele bankhangkledij op moment van schrijven (maandagavond, 22u19). Na een lange nachtvlucht en heel veel koude absoluut verdiend. Verder heb ik de laatste maanden héél veel nieuwe kledij gekocht, en moet er nodig een rem gezet worden op mijn koopgedrag. Dus die no-buy gaat vanaf nu in!

kijk... op het vliegtuig zag ik Dunkirk (wauw!), Collateral Beauty (hartjes voor Will Smith) en If I Stay (awoe, zo melig en zoetsappig, totaal niet hoe ik mij het boek herinner...). Het nieuwe Temptation Island seizoen is ook weer begonnen, een guilty pleasure die ik elke week met het nodige commentaar bekijk.

luister... naar eigen Spotify playlists sinds het lief en ik een abonnement hebben. Binnenkort deel ik mijn favoriete nummers! Op dit moment ben ik een beetje in de ban van Gers Pardoel (wie had dat gedacht), Bcee (zo chill), en de meest recente: VRWRK. Zeker 't beluisteren waard!

voel... me helemaal opgeladen. Klaar om er weer tegenaan te knallen, om in het dagelijks leven te springen en om van elke dag het beste te maken.


Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

 1. Ooh! Mss neem ik die ook eens over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VRWRK vind ik ook tof! Nog niet zo lang geleden ontdekt. Toffe post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. anneleen22.2.18

  Super fijn dat je zo positief bent! :) Wil je eventueel wat schrijven over de yoga die je doet? Doe je dit in clubverband of gewoon op jezelf? Hoe ben je hier mee begonnen? X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh tof, jij doet ook aan kickboxen! Al lang? Ben er zelf eind vorig jaar mee begonnen, al ben ik de afgelopen maand wat stilgevallen. Tijd om weer in gang te schieten!
  Nu al benieuwd naar dat verslagje over het vlotkamperen, klinkt supertof!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts