Binnenkijken in m'n huisje

Mijn lief en ik wonen nu een dik jaar in ons huisje. Zoals u allen ongetwijfeld weet, is een huis nooit echt af. Ook bij ons is het, na een jaar, nog niet 100% naar ons goesting, maar stilletjesaan komen we dichterbij. Omdat er al heel wat hoekjes zijn waar ik wél supercontent mee ben, leek het mij leuk om u een kleine sneak peek te geven van een paar plekjes. Wat ziet u? Veel plantjes, veel uilen (euh, what can i say, het is geen fase maar een verslaving ;-) ) en vooral geen consistentie. Er is niet één stijl die het lief en ik leuk vinden, wij vinden veel dingen schoon. En wij vinden vooral allebei andere dingen schoon. Hehe.

We starten in de gang boven. De uil rechts heb ik gekregen van mijn bomma. Hartjes!Dit is de badkamer! Op dit moment wordt de opbergruimte in onze badkamer nog niet optimaal gebruikt, maar daar komt binnenkort verandering in. (En ik neem jullie mee in het proces!)In onze slaapkamer is er één muur in een accentkleur geverfd. En ik moet precies dringend de muur eens afstoffen, oeps. Ook: ik vind dat landschap zo mooi. Elke dag nog blij met deze aankoop! De rotan stoel is tweedehands en wordt eigenlijk vaker gebruikt als "deze kleren heb ik al eens aan gehad maar mogen nog niet in de was en ik zal ze ook niet op de grond leggen want dat heeft Elisse niet graag"-opberger.In de gang beneden hangt Potske Mutsmans. Ik maakte 'm ooit zelf maar hij was te groot voor mijn hoofd, dus nu doet hij dienst als hoekbeschermer aan de trap.In de living hangt er aan één muur dit kleine plankje, aan de andere kant de klok. Dringend tijd om wat meer schabben op te hangen me dunkt!Een uiltjeskalender! Mijn favoriete souvenir uit Ibiza.

In de keuken hebben we een koepel en achteraan een gigantisch raam van boven tot beneden. Heel veel daglicht, en dus de ideale plaats om alle planten te zetten.

En voilà, zo hebt u een klein kijkje gekregen in het huisje waar we wonen. Zoals gezegd is het interieur van een huis nooit echt helemaal af, althans in mijn ogen, en staat er de komende maanden nog heel wat op de planning. Ik wil u graag meenemen in dat proces - en hoop een heleboel zelf te DIY-en - dus als ge daar benieuwd naar bent zijt ge welkom om hier af en toe te komen piepen.
BewarenBewaren

Reacties

 1. Toffe hoekjes! Benieuwd naar het proces. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het! Elke keer als wij hier iets toevoegen denken we: ja nu hebben we het laatste stukje gevonden! En dan kopen we een maand later gordijnen en zien we dat dat het echt afmaakt. En volgende maand vinden we waarschijnlijk nog wel iets wat er echt bij moet :p leuke details alleszins! Bij ons zijn alle muren wit maar wij hebben in ons interieur wel wat kleur. Een roze zetel, een blauw tv kastje (wel een beetje een doorn in mijn oog maar we gaan dat ooit verven ;) ), pastel groene gordijnen. En wij hebben ook veel planten! 8 bananenbomen (holyshit) en twee prachtige monstera's en dan nog wat klein grut. Die rotan stoel ziet er wel super uit. Ik zou ook nog graag zoiets willen. In onze slaapkamer is nog wat plaats vrij :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb op je blog al eens wat interieurfoto's zien passeren en net leuk, al die kleurtjes! In ons eerste appartement hadden we elke kamer in een andere kleur. De living was okergeel met donkergrijs, onze hal was helemaal mintgroen, de badkamer blauw en onze slaapkamer rood. Enkel ons wc'tje was als ik het me niet vergis helemaal wit, haha. Leuk hé, zoveel kleur in huis!

   Verwijderen
 3. Hihi, Potske Mutsmans :)
  Zo mooi, al die verse, frisse blaadjes aan je Schefflera!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ondertussen zijn er nog meer bijgekomen! Hij heeft z'n plekje hier wel gevonden denk ik.

   Verwijderen
 4. Zo mooi! Altijd leuk om binnen te kijken bij iemand. Zelf heb ik niet bepaald zin om mijn leven op blog te zetten hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts