Q&A: De Antwoorden (I)

Ergens aan het begin van 40 Dagen Bloggen deed ik een oproepje. Enkele jaren geleden hield ik al eens een Q&A, waarbij mijn bloglezers (wauw jong, zo officieel) mij vragen stelden en ik hen van antwoord diende. Dat is 5 jaar geleden. Ondertussen is mijn leven toch wel een beetje veranderd, ben ik weer wat ervaringen rijker en is mijn mening over bepaalde zaken ook wel veranderd. Tijd dus voor een antwoord op de vragen die gullie me in 2018 stelde!

(Voor de gemakkelijkheid splitste ik de vragen in een aantal delen op, wegens geen overload van informatie aan mezelf ten berde te brengen. Hah. Mopjes enzo.)


Waar en wat heb je gestudeerd?

Ik heb drie jaar Toegepaste Taalkunde Nederlands-Frans-Spaans gevolgd aan Thomas More in Antwerpen. Van die studie heb ik geen diploma gehaald (boehoe), daarna heb ik mijn bachelor Journalistiek behaald aan Thomas More in Mechelen. Fijne school, fijne docenten, topjaren achter de rug! Ik ben afgestudeerd in specialisatie Radio.


Wat voor werk doe je nu? Zou je dat voor altijd willen blijven doen?

Ik werk nu bij een marketing-, communicatie- en softwarebedrijf, een heel klein bedrijf dat heel veel projecten zelf uitvoert. Daar heb ik eindverantwoordelijkheid over enkele projecten en ik moet zeggen, dat ligt mij wel. Zo mijn eigen tempo kunnen bepalen en mijn eigen goesting kunnen doen in samenspraak met de klant is heel plezant. Ik sta in voor marketing en communicatie, wat concreet inhoudt dat ik communicatie- en marketingplannen opstel en uitvoer, een beetje grafisch werk doe en veel bezig ben met sociale media. Dat is allemaal een beetje geminimaliseerd, natuurlijk, want in feite komt er veel meer bij kijken en bestaat een groot deel van mijn wekelijkse taken nog uit administratieve rompslomp. Anyway, 't is absoluut leuk werk! Ik wil heel graag met sociale media blijven werken, dat ligt me echt wel. De wereld is continue in verandering en ik blijf ook graag op de hoogte van alles wat erin gebeurt.


Welke tutorials heb je in de planning staan?

Op dit moment eigenlijk helemaal geen... Ik heb wel nog heel veel inspiratie op mijn Pinterest boards staan, dus als ik eens een vlaag van creativiteit voel opkomen dan weet ik waar ik m'n inspiratie kan halen.


Wat is je lievelingsseizoen en waarom? :) 

De lente! Ik heb het gevoel dat de lente altijd een nieuw begin betekent. En de dagen worden langer, het uur wordt verzet, de zon laat zich weer wat meer zien, de tuin begint te bloeien, de vogeltjes te zingen, ... Na die eindeloze donkere dagen in de herfst en winter is de lente altijd zeer welgekomen.


Wat is je allerlievelingsliedje?

Die vraag heb ik al beantwoord in de "Van 10 naar 1" tag, en iedereen die mij een beetje kent, weet het antwoord op deze vraag. Als Show Me Love (in de originele versie) van Robin S, ergens begint te spelen, ga ik helemaal uit mijn dak. Ik vind dat echt een topschijf.

Checkt dat af. En dans. En zing luidkeels mee.Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

Populaire posts