Project 52 #1

Als u hier al lange tijd af en toe eens komt piepen weet u het wel, ik begin al eens graag met een projectje hier of daar. Voornamelijk projecten die fotografiegerelateerd zijn.

Enerzijds omdat ik dat gewoon supertof vind om te doen en mijn camera veel te weinig vastneem om plaatjes mee te schieten.
Anderzijds omdat ik wil bijleren, nieuwe fotografietechnieken wil leren en vooral ook nieuwe manieren wil leren kennen om aan fotobewerking te doen.

Vandaar ontstond al snel het idee om te starten met een Project 52. Niet een, zoals in het verleden, Project 365 (dat ik 2 jaar volhield) waarbij je elke dag een foto maakt, maar eentje waarbij je één keer per week werk maakt van een foto. Aangezien portretfotografie mijn voorkeur heeft en ikzelf altijd beschikbaar ben, zijn het in mijn Project 52 zelfportretten geworden. En na deze veel te lange intro, toon ik u graag de resultaten van de afgelopen weken!


Week 1, met puffy eyes, een naakt gezicht en een linkeroog dat kleiner is dan mijn rechter. Ik hou een beetje van deze foto van mezelf omdat hij zo echt is.


Week 2, waarin ik mijn liefde voor boeken (en ook wel een beetje het bed) bezing.


Week 3, een bijzonder saaie foto waar weinig moeite in gekropen is, maar waar ik de afgelopen zomer zo van genoot: festivals!


Week 4, een 90's feestje. Bij verkleedfeestjes kan ik mezelf volledig laten gaan.
Week 5, een probeersel met een nieuwe RAW bewerkingstechniek (totaal buiten mijn comfortzone en wat ik normaal doe) met kerstlichtjes. Ik vind het resultaat best tof geworden.

Reacties

Populaire posts