Augustus in foto's

Augustus was echt een toffe maand! Ik werkte vaak van thuis, wat maakte dat mijn dagen veel langer leken, en ik soms huishoudelijke klusjes al tussen het werken door kon doen, dus meer vrije tijd had op het einde van de avond! Ik had ook twee geweldige feestjes, ging naar Pukkelpop, en genoot met volle teugen van de zomer. Kijkt u mee?

In augustus, …

» ging ik voor de allereerste keer boulderen. Vermoeiend!


» genoot ik met volle teugen van bij mijn familie zijn. Tijd met mijn suske en mijn ouders is het beste wat er is! (en een actieshot van het boulderen!)


» vierden het lief en ik ons 13-jarig samenzijn. Zotjes!


» had ik tijd om nog wat te DIY-en! Ik herstelde de krabpaal samen met mijn vriend en diy'de twee oude krukjes. Het resultaat ziet u snel! & Pukkelpop, sprudelkop!


» vierde een van mijn beste vriendinnetjes haar verjaardag, en natuurlijk hoorde daar een feestje bij!


» genoten de katten ook van mijn thuiswerkdagen. <3


» logeerde ik in het huisje van mijn nicht, die op vakantie ging met haar vriendin. Ik kon dit interieurplaatje echt niet laten...


» werd mijn zus 25, dat werd uitbundig gevierd met het meest foute 90's feestje van mijn leven... Meer foto's dan deze zal het daglicht niet zien op mijn blog :p Geloof me vrij: 't was plezant!


» genoot ik van Jef Neve & Gabriel Rios in het Openluchtteater. Wauw!


» liet ik een tattoo zetten bij Volja Tattoo in Noir Gent. Superspannend, en het helemaal waard! Nu moet hij nog wat genezen, maar als je mij op Instagram volgt dan laat ik je binnenkort zien wat er op mijn arm prijkt! :-)p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Wat deed u in augustus? Had u ook zo'n fijne zomerplannen?
BewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Populaire posts