Koop (de inhoud van) mijn kleerkast bij Rekhet Merksem!

In een vorige post liet ik u een glimp opvangen van mijn kringloopvondsten. Daar zat ook een prima koopje uit Rekhet bij, en boy oh boy, het leek mij een gemakkelijk concept om daar een winkeltje te openen.

Het concept van Rekhet is simpel: je huurt er een rek op week- of maandbasis en kan in jouw eigen rek verkopen wat je zelf wil. Zelfgemaakte spullen, interieuritems, oude platen, ... Of, zoals in mijn geval, tweedehands kledij.

Op de Bredabaan in Merksem huurde ik mij zo'n rek voor een maand (Rek 347 om exact te zijn!) en nog tot en met 5 november kan je daar een hele hoop tweedehands kledij in goede staat vinden. Alles gaat weg aan fijne prijsjes (vanaf €0,50 tot €5 voor winterjassen). Zo lang ik met de verkoopomzet de maandhuur van het rek kan betalen, ben ik al een content mens! Alles wat niet verkocht is nadat mijn termijn op is, gaat naar het goede doel. Hiphoi!

Hieronder een kleine sfeerimpressie van hoe mijn rekje eruit ziet.

Hebt u herfstvakantie en zin om een kijkje te nemen bij Rekhet? Ik zou het enorm fijn vinden als u even bij mijn rekje stopt en kijkt of er iets tussen zit dat u interesseert.

U vindt Rekhet Merksem op Bredabaan 450 in Merksem. Mijn rek vindt u op plaats 347.

Tot de volgende!

Reacties

 1. Zo'n supertof initiatief! 't Is dat Merksem niet echt bij de deur ligt, anders kwam ik zeker een kijkje nemen :) En ik ga meteen eens opzoeken of er niet iets gelijkaardigs hier in de buurt bestaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elisse, wat super leuk dit! Wat een geweldig idee om op deze manier kleding of andere dingen tweedehands aan te bieden. Fijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof idee! Misschien zelf ook eens overwegen om zo'n rekske te huren want ik heb hier ook een overload aan kleren. Maar tot die tijd... 5euro voor ne winterfrak, zei ge?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moh zo tof! Ben benieuwd of zoiets hier in de buurt ook gedaan wordt, ik zit hier met een overvolle kleerkast en maar één lijf om alles aan te doen ;-) Hopelijk haalt ge er toch wat winst uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof concept, in mijn (Nederlandse) stad is sinds kort ook zoiets geopend. Succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts