Fotohokjesplezier zonder hokje

Een tijdje geleden kwamen de photobooths helemaal terug. Overal doken foto's op van mensen die samen in zo'n krap hokje kruipen. En ik moet het zelf ook toegeven, ik heb me schuldig gemaakt aan het misbruiken van zo'n veel te klein hokje. De foto's zijn helemaal geweldig, en een mooie blijvende herinnering in deze tijden van digitalisering. Wat zo'n fotohokjes nog leuker maakt zijn props, kleine accessoires om je outfit wat op te leuken. En laat dat nu net zijn wat Dion van Fotosnufjes.nl mij aanbood om uit te testen!Ik zocht naar de ultieme gelegenheid om de props boven te halen, maar vond die helaas nog niet. Misschien wel tijdens onze housewarming? Alleszins, ik heb mij er al mee geamuseerd!

Ik kreeg een bubbelenveloppe aan met zo'n 30 verschillende brillen, hoedjes, snorren en strikken. Je moet ze zelf nog op een stokje plakken, ideaal als voorpret, maar minder leuk als je ze heel snel nodig hebt. Hou daar dus rekening mee. En verder: have fun!
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotosnufjes.nl. Uiteraard ben ik in dit artikel volledig eerlijk en zou ik nooit over iets schrijven waarvan ik vind dat het niet bij mijn blog en lezerspubliek past.

Reacties

 1. Anoniem19.7.15

  Ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leutig, jij maakt toch altijd van die toffe gifjes ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :D heel erg leuk Elisse! Net als Melissa zei. I always find fun gifs on your blog :D
  Jade x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts