Emmerlijstje: mei is (al lang) voorbij


Back to blogging, guys! Ik heb even kunnen genieten van de vakantie en van de hittegolf die ons een week geleden teisterde, maar nu ben ik er weer helemaal klaar voor! Inspiratie met bakken, dus laten we er snel invliegen!

1. buy flowers and plants for the new place
2. work out!
3. work on my thesis
4. declutter
5. go on a picnic

6. visit a flea market
7. enjoy my last week in the Philippines!
8. get my nose pierced
9. make our new home more homey
10. go out for dinner with the bf


1. Ik ben nu een trotse plantenmama (welkom in de familie Phil!). We hebben ook een orchidee en een paar cactussen. In onze tuin (ja, we hebben een tuin!) staat kattengras, een vetplant en een paar nog niet gedefinieerde planten. Ik kan niet wachten om de familie nog wat verder uit te breiden!

3. Yeppa! Als je wil, kan je onze bachelorproef hier herbeluisteren. Ik maakte samen met twee collega's een live radio-uitzending van één uur over geluid en hoe het ons lichaam beïnvloedt. Interessant, vond ook de externe jury. En nu heb ik dus mijn diploma journalistiek. Hieperdepiep! Nu kan de jobhunt beginnen...4. Zie puntje 6 ;-)

6. Ik heb zelfs op de rommelmarkt gestaan met een kraampje. Helaas was het weer verschrikkelijk en kraamden we in de vroege namiddag alweer op (al onze buren waren al vertrokken en er waren bijna geen bezoekers meer). Schamele winst van de dag: €4. Volgende keer beter!

7. Da's zeker gebeurd! Ik denk dat er nog wel wat posts volgen in de toekomst, boordevol foto's en verhaaltjes. Mijn laatste week in de Pilipinas is voorbij gevlógen. Hopelijk zijn jullie de Filipijnenposts nog niet beu! 


9. Toen ik net terugkwam van de Filipijnen, was ons nieuw huisje echt nog een mancave. Ondertussen is er al wat meer gedecoreerd hier en daar, maar we zijn er nog lang niet. Binnenkort hebben we een housewarming, en tegen dan willen we wel het meeste opgehangen/gedecoreerd hebben! Er is nog werk aan de winkel, maar dat komt snor!


10. Telt eten in het restaurant van Ikea ook? Ze verkopen er sinds kort ook vegetarische balletjes (met een superlekkere yoghurtsaus) en die zijn heerlijk!!

Zoals je ziet heb ik niet alles gedaan (ik ben toch een iets te grote pussy als het op neusringen aankomt, denk ik. Geen zin om eerst 6 weken rond te lopen met een steentje, want dat vind ik niet zo mooi) maar ik ben wel blij met hoe mijn mei (en juni!) is verlopen. En nu is 't tijd voor een zomerlijstje, me dunkt!


Tot snel!

ps. Dankjewel aan iedereen voor de bemoedigende woorden om Pixel. Hij is helaas nog altijd niet opgedoken. We blijven zoeken! Ik hou jullie zeker op de hoogte.

Reacties

 1. Welkom bij de club der eigenaren van een diploma Journalistiek! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat fijn dat je weer blogt! Ik heb je gemist!
  ik vind het zo sneu dat pixel nog niet terug is :( wat moeten jullie hem missen :(
  en weet je; ik heb mijn neus ook gepierced twee weken terug en ben er zó blij mee. Ik vind een steentje ook vreselijk, maar beetje bij beetje vind ik hem wel schattig staan. Je went er aan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Happy to be back! En ja, we missen hem heel erg. Cera mist haar grote broer ook, ze stopt amper met janken. Ik hoop nog steeds dat hij gewoon in de tuin zit wanneer ik 's morgens en 's avonds in de tuin ga roepen.

   Verwijderen
 3. Anoniem11.7.15

  Proficiat met je diploma en succes met de jobhunt! Ik duim mee dat Pixel snel komt opdagen. Wij zijn Jip ooit een dikke twee weken kwijt geweest en dat is echt geen leuk gevoel ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, dat heb je slim aangepakt: declutter en visit a flea market at the same time!! Mag ik zeggen dat ik blij ben dat je punt 8 (nog) niet gedaan hebt :) Super dat je wel zoveel van de rest gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij bent precies mijn mama! Die zou ook liever geen neuspiercing zien verschijnen... ;-)

   Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts