Project 52 #2

Het is eigenlijk super gek dat ik u hier nog niks over gezegd heb, maar in 2017 deed ik iets wat ik al heel lang wilde. Ik maakte een afspraak bij een tattoo artist (Sanne Volja, dikke aanrader als u ook van deze stijl houdt) en liet mijn eerste tatoeage zetten.

Vandaag, in een tweede sneak peek van Project 52, ziet u enkele foto's die ik maakte ongeveer een maand nadat ik mijn tattoo liet zetten. Het verhaal erachter, dat krijgt u later nog wel eens te horen.

Reacties

 1. Staat je goed! Ik heb ook een tattoo (een kleintje op een plek die niet zichtbaar is), maar ik heb er op mijn blog nog altijd niet over gesproken (de tattoo staat al anderhalf jaar op mijn lijf). De mensen die het moeten weten, weten het. Ik wil eigenlijk niet dat mensen die het niet moeten weten, het te weten komen. Onnozel eigenlijk, maar het internet is toch voor altijd, he. Wie weet verander ik nog van gedacht. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Gerhilde, ik begrijp wat je bedoelt. Tinternet is inderdaad voor altijd, en ergens is dat wel gek (wat ik de afgelopen tien jaar allemaal op het internet heb gezwierd... Van foto's met (ongedragen) onderbroeken op mijn kop, tot foto's in mijn bijna-nakie) maar ik vind het ook zo fijn om iets op "mijn eigen plekje op het internet" te kunnen delen, dat ik dat toch maar gewoon doe. Ieder zijn eigen keuze natuurlijk, en evenveel respect voor welke keuze dat ook is!

   Verwijderen
 2. Mooi! Ik liet vorig jaar een tattoo zetten, op een verborgen plekje. Weinigen weten ze staan, maar ik ben er nog steeds trots op. (http://naadjesendraadjes.blogspot.be/2017/01/de-10-van-2016.html en weinigen kennen mijn blog, dus ik waagde het toch om ze online te zwieren.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauuw Hanne, dat is ook een mooie stijl zeg!

   Verwijderen
 3. Supermooi, een stijl die mij ook wel bevalt. Moet ik onthouden, voor misschien ooit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. anneleen24.12.17

  Heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts