Review: fotokalender van Pixum.nl

He allemaal! (Wat een verademing, om na al die tijd nog eens in mijn moedertaal te bloggen :-) )

Vandaag heb ik een post voor jullie die nogal anders is van waar ik normaal over blog. Pixum.nl stuurde mij namelijk enkele weken geleden een mail met de vraag of ik een product wilde reviewen op mijn blog! En met de kerstdagen in het vooruitzicht kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik besloot om te gaan voor een fotokalender. De website is héél gebruiksvriendelijk, alles wijst zichzelf uit en is zeer overzichtelijk opgebouwd. Je kiest het formaat voor je kalender, en kan dan foto's selecteren op je computer die worden geïmporteerd naar de website. Je kan ook per maand een ander ontwerp/lay-out kiezen, en dan je foto's onder de maanden verdelen. Ik ben natuurlijk geen topdesigner - en wilde het ook niet al te moeilijk voor mezelf maken dit keer - dus hield ik mijn kalender clean & simple. Hou je toch van wat meer frullen en prullen? Geen enkel probleem, de Design-kalender optie maakt het allemaal mogelijk voor een kleine meerprijs.

Ik bestelde mijn kalender vrijdagnacht 7 december (ja, ik ben er wel enkele uren zoet mee geweest, alleen maar leuk!), op 13 december kreeg ik een mailtje dat hij verzonden was en een dag later werd hij al netjes aan de deur geleverd - ware het niet dat er toen niemand thuis was. Woensdag vond ik de tijd om eindelijk een tripje te maken naar het postkantoor en zodoende was de kalender ruim op tijd voor de kerstdagen! Yay!

Over de kwaliteit maakte ik me op voorhand wat zorgen, aangezien sommige foto's die ik gebruikte met de webcam gemaakt waren. Maar zie ne keer hoe schoon! De kwaliteit heeft mij écht verbaasd! De kalender is zelf (uitgeklapt) trouwens 4 A4-tjes ofte A2 formaat.Ik denk dat er ene blij gaat zijn met Kerstmis :-) En ik ben nu al blij, en zeer content!

Aangezien het mijn eerste bestelling was als nieuwe klant, kreeg ik er ook nog 25 fotoafdrukken zomaar gratis en voor niks bij! Ik vond dat een ideale gelegenheid om wat van mijn fototekeningen af te drukken, om eens te testen hoe dat eruit komt te zien. En tadaa, best wel schoon! (Binnen een paar dagen blog ik er nog eens over, trouwens)Ik ben een gelukkig mens.

Vertel eens, vonden jullie het leuk om dit te lezen of in de toekomst toch maar gewone - niet-gesponsorde - posts? Eerlijk zijn hoor!

Aan de studentjes: geniet van de vakantie en blok, en aan al de rest: fijne feestdagen!

// Dear international readers, today I have a sponsored post for my Dutch readers, since I don't expect you to order photo products from a Dutch website :-) But if you're interested, you can always translate this post with Google Translate, and watch my indespicable Dutch transform into some kind of alien English! Talk to you soon & happy holidays!


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pixum.nl. Uiteraard ben ik in dit artikel volledig eerlijk en zou ik nooit over iets schrijven waarvan ik vind dat het niet bij mijn blog en lezerspubliek past.

Reacties

 1. Leuk zo'n kalender! De foto met de twee poppetjes is te grappig hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem21.12.12

  Ahaa mooi cadeau, goede foto's heb je gebruikt. Zo een wil ik ook wel (met eigen foto's dûh). Ik ben fan (wat een facebooktaal) van je fototekeningen, ze zijn leuk om aan de muur te hangen volgens mij. En een gesponsorde post, als het maar zo nu en dan verschijnt, is het niet zo storend hoor. Zeker van producten die écht leuk zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. héél mooi! Voor mijn oma & opa maken wij met de (klein)kinderen ook elk jaar een kalender, dus voor volgend jaar zeker pixum in het achterhoofd houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, leuk! Heb je in ieder geval een super persoonlijke kalender :) Ik vind het prima hoor, dat je over zulk soort berichten blogt. Ik vind het altijd zo stom als andere bloggers daar over zeuren, maar hoe leuk is het als jij gratis producten opgestuurd krijgt voor je blog of er zelfs geld aan verdiend? Lekker mee doorgaan hoor, Elisse :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I and my boyfriend ordered three calenders from Pixum for our families for Christmas, and they turned out absolutely lovely! Good quality on the paper and beautiful pictures :D So ordering from them again!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi!

  Een goed alternatief voor de 11.11.11-kalender, die sinds dit jaar enkel in zwarte editie te verkrijgen is (en dat vind ik niet schoon!). Ik stel het hier eens voor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem22.12.12

  Wow, ziet er inderdaad nog best stijlvol uit, want vaak laat de kwaliteit inderdaad de wensen over! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. elisse jong, ik denk dat ik u in den ikea heb gezien! en ik was te schijterig om iets te komen zeggen, want stel u voor da gij da tóch nie waart :s
  anyway, als gij daar rondhing vandaag, dan had ge een keischoon kleedje aan!
  het optreden gisteren was belachelijk goed, ben nog meer fan nu. zien zien zien die film! de traantjes are so worth it!
  pixum => goeien tip! als ge beloofd altijd the truth & nothing but the truth neer te pennen in de gesponsorde postjes, kunnen we er alleen maar iets aan hebben hé :) dus doe zo voort!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geen probleem met gesponsorde blogposts, als uw blog niet een en al gesponsorde blogposts wordt, zie ik daar geen probleem in. Direct eens kijken wat ze daar allemaal te bieden hebben se ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts