Hallokes!Hee hallo! Welkom op mijn online stekkie, bij gebrek aan beter. Neem een tas thee, zet een kopje koffie of schenk jezelf een lekker glaasje wijn in (ne goeie witte chardonnay geniet mijn voorkeur), en installeer u gerust om hier eens rond te kijken!

Ik ben Elisse, het meisje achter de blog. Zesentwintig winters, valse rosse voenk, afgestudeerd radiojournalist en op dit moment werkzaam als brand manager bij een marketingbureau.
Ik kies ervoor om bij gebrek aan beter niet in een hokje te plaatsen. 't Is een persoonlijke blog, waarop ik alles wat mij fascineert met het www deel. Ik blog al de helft van mijn leven, dus mijn interesses veranderen al eens. Vroeger blogde ik behoorlijk vaak over uilen - nog altijd een van mijn grootste obsessies - en hetgeen ik vanonder Josefien, mijn naaimachien, tevoorschijn toverde.

Op dit moment ben ik helemaal into lijstjes maken, snailmail en allerhande zelfmakelij (Vooral recykleersels doen het nog altijd goed!)Ik woon samen met mijn liefje in een huisje in het Antwerpse. We wonen hier met onze poezen Cera (04.2013) en Mushu (06.2015). Pixel (04.2013) raakte vermist eind mei. Ik hoop nog altijd dat hij op een dag gewoon de tuin in trippelt met zijn mooie koppie.

Op deze plaatsen kan je me ook vinden:
facebook / bloglovin / instagram / twitterpinterest / flickr

En dan rest er mij nog één ding te zeggen: veel plezier, en snuffel gerust eens rond in mijn archief. Als je een vraag hebt of gewoon eens een tetterke wilt doen, niet verlegen zijn! Ik bijt niet, en ben meestal wel lief. Eén adres: bijgebrekaanbeter[at]hotmail.com


Populaire posts