Mijn favoriete interieurblogs & instagrammers

Aan de zaterdagen van 40 Dagen Bloggen heb ik mij toch een klein beetje mispakt, eigenlijk. Ik had dat niet verwacht, want ik had zoveel grootse plannen voor die blogposts in het thema "interieur", maar het leven kwam ertussen en zorgde ervoor dat er een beetje vertraging in de opvolging kwam. Genoeg excuses gezocht, vandaag deel ik graag mijn favoriete interieurblogs en interieurinstagrammers. Ideaal om wat inspiratie op te doen en leuke plaatjes te bekijken!Hannelore van Au Pays des Merveilles ken ik al een hele lange tijd, en zij blijft consistent goede content voorzien op haar blog. Het is een verzamelplaats van interieurposts, collecties, reistips, enzoverder. Bovendien maakt ze ook prachtige foto's.


Foto's door Hannelore Veelaert/Au Pays des Merveilles

De huizentours van Interiorjunkie zijn ZO. LEUK. Echt! Leuke huizen, leuke bewoners, toffe woonideeën. Een bezoekje waard. Al zien sommige huizen er iets te gestyled uit naar mijn goesting, er mag best wat in geleefd worden, vind ik het vooral leuk om inspiratie op te doen. En een bepaald idee tegen te komen waarvan ik denk: "Ah, zo kan het ook!"


Foto door Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com


En ook Instagram, want ja, ik ben nog altijd fan van Instagram, voorziet mij van een hele dosis interieurgeluk. Als ge ook van planten, hout- en aardetinten houdt, dan gaat ge ook blij worden van het account van @igorjosif. (Hij is trouwens de man achter Urban Jungle Bloggers én heeft ook een interieurblog!)


Foto's door @igorjosif

Karlijn van @houseof_kar is onlangs verhuisd, maar heeft nu alweer een een interieur om jaloers van te worden. Vooral de zachte kleuren (ik ben een beetje afgestapt van het klinische wit overal) vind ik erg mooi. Het ziet er zo gezellig uit!

Foto's door @houseof_kar

Kelly van @keeelly91 is van hetzelfde geboortejaar als ik, en heeft haar huisje zo mooi gestyled.Die halve geschilderde muren! Hartjes all around!

Foto's door @keeelly91

Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.
BewarenBewaren
BewarenBewaren

Reacties

Populaire posts