Geef 's een complimentje!

Ik ken vrijwel niemand die het gemakkelijk vindt om een compliment te accepteren. Gewoon, blij te zijn dat iemand de moeite neemt om iets liefs over je te zeggen, te glimlachen en danku te zeggen. Dat zit in de aard van vele beestjes, denk ik. En ja, ook ik heb daar last van. Dan begin ik te stamelen, of geef ik redenen op waarom dat compliment toch niet op mij van toepassing is. Kendet?Omdat een dag als vandaag wel wat meer zonnestralen kan gebruiken, lijkt het mij gezellig om aan complimentjes te doen. En zo gaan we dat aanpakken! De eerste in de reacties mag een complimentje aan mij geven (woehoe!), de persoon die als tweede reageert geeft een complimentje aan de eerste, enzovoort. Laten we samen deze sombere zondag een beetje opvrolijken!


Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

 1. Ik kom hier nog niet zo lang lezen. Maar ik vind dat ge er dikwijls 'boenk oep' zit & ik lees hier graag! Also: hoe goed ziet gij er uit? ����

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, gelukkig ken ik Joni haar blog! Behalve dat haar logo zo geweldig mooi is, is ze ook een straffe madam, hoe ze haar gezin combineert met haar opleiding. Goe bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik word altijd van mijn sokken geblazen door uw geweldige recepten en mooie foodfoto's! dus merci om zo inventief te zijn qua gerechtjes en zo goed te kunnen koken!

   Verwijderen
  2. Wat een tof idee!
   Ik kan mij aansluiten bij het complimentje over de geweldige recepten van Fieke! Daarnaast geniet ik ook altijd van haar boekbesprekingen die elke keer inspiratie geven en van haar creatieve bezigheden, o.a. bij de geboorte van haar superschattige en koddige dochter!

   Verwijderen
  3. Zo veel complimentjes! <3

   Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts