Februari in foto's

Maandoverzichtjes, het zijn mijn minst favoriete blogposts om te maken (want: er kruipt enorm veel tijd in om alle foto's bijeen te verzamelen, elke maand opnieuw), maar mijn meest favoriete om op terug te kijken en ook om elders te zien. Zo'n kijkje in iemands leven is fijn om te zien als ge een nieuwsgierig aagje bent zoals ikzelf. In februari deed ik heel veel fijne dingen en daar genoot ik met volle teugen van. Kijkt u even mee?In februari, …

» knuffelde ik met Lapje, de tweede kat in mijn leven waar ik verliefd op werd, en verwonderde ik me over deze grappige huisjes en combinaties.» verjaarden het Lief en ik allebei met een klein weekje tussen. Een heuse feestweek dus, vol liefde en knuffels.

» bujo'de ik vrolijk verder. ik schreef ook een blogje over mijn maandelijkse set-up.» ging ik naar Curaçao. de mensen die me op instagram volgen konden al meegenieten, maar het is echt geen schande om die mooie plaatjes nogmaals te delen. ik denk weer helemaal terug aan de zonnestralen, de blote benen, de schaterlachen en het heerlijke genieten. wat is vakantie toch fijn!

Never forget Fredje, de huisleguaan die brood eet en vieze blikskes op ons werpt en in ons zonneke komt liggen en in onze tuin kakt.

» was 't bieravond op mijn chiro en kletste en danste ik alsof mijn leven ervan afhing.

» organiseerde ik een upperdare party, gingen de drie XL flessen cava vlotjes binnen, was het daarna nog feesten geblazen en belandde ik 's nachts op de spoed... It was fun while it lasted! Ondertussen, een dikke week na datum, is de arm nog steeds goed blauw en staat er een serieuze 'tet' op, maar gelukkig is er niks gebroken.» namen het lief en ik afscheid van zijn ouwe trouwe Clio. De Clio heeft 9 jaar dienst gedaan, nu is het nog even wachten op onze nieuwe auto. We blijven in de Renault familie maar gaan voor een Megane. Ik ben kei benieuwd!» maakte ik kattenbandana's voor Mushu en Cera én legde ik uit hoe ge zelf zo'n bandana kunt maken.» had ik een keileuke en lekkere brunch met de wijvekes. en kijk eens hoe tof de decoratie er was. chance dat 't zonneke die dag ook wou meewerken, zo leek het echt eventjes of de lente bijna in het land was.p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

 1. Oooh weer fijne foto's en ziet er een leuke maand uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah hoe zalig was uw februari! Hopelijk in maart ook een hoop zon :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, februari was écht hemels. Maart heeft gelukkig ook al wat zon gebracht, maar er mag gerust nog wat bij :)

   Verwijderen
 3. Jaaa ik vind dit ook altijd leuk om te lezen, maar "stom" (en ook weer niet) om zelf te maken. Haha. Curaçao lijkt me echt super tof! En die poezenbandana's had ik gemist! Ik ga het eens bekijken want 't ziet er super leuk uit en ik vind het wel tof om onze Baloe aan te kleden (hij helaas iets minder als ie z'n dinopakje aan heeft).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om even mee te genieten! Hartje voor lapjeskatten! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe cool is die leguaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, Fredje! Toen ik een paar jaar geleden in Curaçao was, moesten we elke keer opletten als we wilden barbecueën of de huisleguaan zich daar niet ergens te rusten had gelegd :-)

  En ik hoop dat die bult op je arm ondertussen toch al wat kleiner geworden is, want amai, dat ziet er pijnlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondertussen is de bult bijna weg - woehoe! En haha, grappig dat jullie ook een huisleguaan hadden!

   Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts