BuJo Sunday: Maart set-up

Vorige week toonde ik mijn maandelijkse set-up in mijn bullet journal aan de hand van de maand februari. Ondertussen is maart van start gegaan - yes, de lente komt dichterbij, yes yes yes! en heb ik vorige week een uurtje heerlijk getekend en mijn spreads voor maart voorbereid.

In maart gebruik ik weer dezelfde set-up als daarvoor, maar ik heb wel mijn weekly spreads iets compacter gemaakt. Ik dacht, ik probeer eens iets anders uit! Zo kan ik toch nog een klein beetje creativiteit extra brengen of extra notities kwijt die niet per se bij een bepaalde dag horen.


Ik ben superblij met hoe de maart pagina eruit is komen te zien. Die poppy flowers zijn echt cool geworden, hoewel ik totaal geen aanleg voor tekenen heb. (Youtube filmpkes, ik zweer erbij.) Ik vind het best tof geworden en ga proberen om ook op de volgende weekly spreads af en toe een poppy flowerke te laten voorbij komen. ;-)

Kijkt u ook zo uit naar maart?

Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

 1. Amai die bloemen zien er inderdaad super mooi uit! Krijg er zin van om ook wat meer te gaan tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh maar hemel die poppy bloemen zijn ZO MOOI!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supermooi die poppies, ik kom er maar niet toe om die bullet journal zo mooi te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, die bloemekes, da's echt heel schoon getekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts