BuJo Sunday

Oeps, ik heb een beetje gelogen. Vandaag geen Snailmail Sunday, maar uitzonderlijk eens een BuJo Sunday! Want ja, ook dat is creatief bezig zijn met woorden en kleuren en taal, en me likey (zeker met het zonnetje dat op mijn bol schijnt door de grote ramen in onze veranda. hartjes, duizend hartjes.)


Ik zei het een paar maanden geleden al, maar mijn bujo en ik, dat is dikke liefde. Ik gebruik hem om dingen te plannen, to-do lijstjes te maken en andere lijstjes bij te houden. Ondertussen heb ik een maandelijkse set-up gevonden die ik fijn vind en waar ik quasi niet van afwijk. Ik neem u mee!

Mijn maanden worden standaard als volgt ingedeeld, onderaan vindt ge foto's van mijn februari:

  • Introductiepagina, meestal is dit ook de enige pagina die iet of wat versierd of geïllustreerd is
  • Maandoverzicht op één bladzijde
  • Verblijdingen, boeken, films & series op één pagina (soms zet ik hier ook habit trackers bij)
  • Weekoverzicht (1 bladzijde per week) met vakjes per dag
  • Maandmenu (net als het maandoverzicht alles op één bladzijde)
En dat is het eigenlijk al! Als ik mij in een extreem jolige bui voel, dan durf ik wel eens wat extraatjes toe te voegen, in januari maakte ik een schematisch overzicht van mijn Yoga With Adriene uitdaging en af en toe zult ge eens een kleine doodle terugvinden. Maar eigenlijk vind ik het het fijnst als alles er georganiseerd uitziet en ik snel de juiste pagina kan terugvinden.

Ook gebruik ik voor elke maand een kleurtje. Zo was februari de maand van het gifgroen, en wordt maart mijn favoriete kleur (want de lente komt eraan jongeeeeens!!!) met okergeel. Mijn set-up voor maart heb ik ook gemaakt, die toon ik u graag een volgende keer.

Dit bericht verschijnt tijdens 40 Dagen Bloggen. De naam zegt het zelf, ik blog 40 dagen aan een stuk. Tussen 14 februari en 1 april vindt ge op bij gebrek aan beter 40 posts. Benieuwd naar de andere deelnemers? Of neemt ge liever een kijkje bij initiatiefnemer Kathleen zelf? Al de artikels op Bijgebrekaanbeter in het kader van 40DB vindt ge hier.

Reacties

  1. Ha, leuk! Tof idee om je verblijdingen en gelezen boeken bij je maandoverzicht te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts