Snail mail Sunday

Hoera, happy mail! Want brievenbuspost maakt mij nog steeds heel erg blij. De afgelopen tijd ontving ik leuke post en verstuurde ik vooral heel veel leuke post. Niet alleen de obligate kerstkaartjes gingen de deur uit, maar ook heel wat kerstkaartjes die "extra AF" zijn met kleine verrassingen en schone verpakkingen. Daarnaast kreeg mijn pannekoekenplant heel wat baby's (en wordt haar pot echt véééél te klein) en heb ik met 4 pannekoekenplanten wel genoeg pilea's in huis, het was hoog tijd dus om ook een stekje op te sturen! (geef een seintje als u ook een stekje wil, ik heb er echt nog heel veel die ik gerust wil opsturen.)Tot de volgende!

Reacties

 1. Oh ik wil graag zo'n pannenkoekjeplantje-stekje :) Ik hou ook van snailmail en ben stiekem jaloers op hoe mooi jij ze telkens maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Loesje, leuk! Stuur me gerust een mailtje! > bijgebrekaanbeter (at) hotmail.com :-)

   Verwijderen
 2. Anoniem13.1.18

  Leuk zo snail mail pakketjes samenstellen. Sinds vorig jaar ben ik ook terug begonnen met echte brieven schrijven. Het zorgvuldig uitkiezen van bijpassende verrassingen voor de bestemmeling, het zelf uitkijken naar post. Ik begrijp je helemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pareltjes! Ik vind het ook altijd fijn om tijdens de kerstperiode nog eens echte post te ontvangen (naast rekeningen en dergelijke ;-)). Als je nog een stekje over hebt, mag je mij ook altijd eentje opsturen. Ik stuur je dan iets leuks terug :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit moment zijn ze op, maar ik houd je in gedachten als er weer baby's komen! :D

   Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts