Mijn kerstwenstlijstje voor 2017

Driewerf hoera, hoezee, de tijd van de kerstdrukte komt er weer aan. Dit jaar word ik vooral heel vrolijk van hebbedingetjes. Buiten een goede rugzak waar ik mijn laptop in kan stoppen om mee naar het werk te nemen heb ik niets echt nodig, maar ik blijf het wel leuk vinden om kadootjes te ontvangen. Vandaar, mijn kerstwensenlijstje voor 2017!

 

van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
(hang)planten zijn altijd leuk, zowel om te geven als te krijgen! - 2 - de felbegeerde hipsterrugzak die groot genoeg is om een 15" laptop in kwijt te krijgen - 3 - Eva Svartur, een artiest die ik al heel lang volg, is nu tattoo apprentice maar maakt al lang hele mooie ontwerpen. Dit ontwerp met het papieren bootje zou ik graag in huis hebben staan

4 - pompom oorbellen, zoals deze van Zara! - 5 - grote fan van Etsy shops, dus een Etsy kadobon is ook nooit verkeerd. Deze broche van Broesj is geweldig - 6 - luchtplantjes!

7 - Zoë brengt ecovriendelijke kaarsen op de markt, ik ben heel benieuwd naar de geur Clean Cotton. Door de wieken zouden de kaarsen langer branden en dus ook langer geur verspreiden, fijn - 8 - Ja, Stien boetiek, daar kan je me altijd voor wakker maken, als je dat maar weet ;-) - 9 - Deze mascara van Catrice, want nu de winter en de regen in het land zijn moeten mijn wimpers er fabulous blijven uitzien... - 10 - shampoo, nog meer shampoo en douchegel van Lush. Come to momma.

Maakt u wel eens een lijstje voor familie/vrienden in de kerstperiode? Ik ben wel eens benieuwd wat er bij u dan zoal opstaat?
Tot de volgende!

Reacties

  1. Aaaaah thanks voor de mention! :D Leuk lijstje! Bij mij staan er echt enkel handige dingen op.. (fietstassen, beamer kabel, ...), is dat nu ouder worden? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, yep, dat is ouder worden! Ik ben eigenlijk ook nog een hoop praktische dingen vergeten, maar ik vind het leuker om mooie dingen te krijgen dan praktisch gerief. Onder het mom: "dat kan ik zelf dan toch ook kopen", terwijl dat bij mooie spullen toch vaker niet gebeurt ofzo?

      Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts