Video: Ibiza 2017

Eind september trok ik er met het lief tussenuit voor een kleine week. Bestemming? Ibiza baby! Bij veel mensen staat Ibiza bekend als feesteiland, maar wij gingen vooral voor de rust en de prachtige natuur. En die hebben we gevonden!

We huurden een Vespaatje en trokken vanuit ons hotel over het hele eiland. Zalig, die vrijheid om niet te hoeven rekenen op anderen zelfs als je op verlof bent (al raad ik een goeie GPS ook aan, we zijn één keer verloren gereden en boy o boy, het huilen stond me toen nader bij dan het lachen...)

Bekijk ons vakantiefilmpje als je zin hebt om eens goed te lachen (ik ga gigantisch op mijn bek tijdens het SUP-pen) en om een sfeerimpressie te krijgen van Ibiza. In een volgende blog geef ik u graag wat tips van de plekjes die wij bezocht en goedgekeurd hebben!P.S. Alles werd gefilmd met de GoPro Hero, die ik van mijn zusje kon lenen! <3

Reacties

  1. Leuke video! Jullie zijn trouwens superschattig! :D Wij moeten ook nog zo'n video maken van onze reis en dit levert toch weer wat inspiratie op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Inez, merci merci! We doen ons best ;-) Bij mij heeft het ook eventjes geduurd, maar na een middagje editten ben ik toch superblij met deze mooie herinnering. Dus gogogo!

      Verwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts