Doorgaan naar hoofdcontent

Augustus in foto's

Augustus was echt een toffe maand! Ik werkte vaak van thuis, wat maakte dat mijn dagen veel langer leken, en ik soms huishoudelijke klusjes al tussen het werken door kon doen, dus meer vrije tijd had op het einde van de avond! Ik had ook twee geweldige feestjes, ging naar Pukkelpop, en genoot met volle teugen van de zomer. Kijkt u mee?

In augustus, …

» ging ik voor de allereerste keer boulderen. Vermoeiend!


» genoot ik met volle teugen van bij mijn familie zijn. Tijd met mijn suske en mijn ouders is het beste wat er is! (en een actieshot van het boulderen!)


» vierden het lief en ik ons 13-jarig samenzijn. Zotjes!


» had ik tijd om nog wat te DIY-en! Ik herstelde de krabpaal samen met mijn vriend en diy'de twee oude krukjes. Het resultaat ziet u snel! & Pukkelpop, sprudelkop!


» vierde een van mijn beste vriendinnetjes haar verjaardag, en natuurlijk hoorde daar een feestje bij!


» genoten de katten ook van mijn thuiswerkdagen. <3


» logeerde ik in het huisje van mijn nicht, die op vakantie ging met haar vriendin. Ik kon dit interieurplaatje echt niet laten...


» werd mijn zus 25, dat werd uitbundig gevierd met het meest foute 90's feestje van mijn leven... Meer foto's dan deze zal het daglicht niet zien op mijn blog :p Geloof me vrij: 't was plezant!


» genoot ik van Jef Neve & Gabriel Rios in het Openluchtteater. Wauw!


» liet ik een tattoo zetten bij Volja Tattoo in Noir Gent. Superspannend, en het helemaal waard! Nu moet hij nog wat genezen, maar als je mij op Instagram volgt dan laat ik je binnenkort zien wat er op mijn arm prijkt! :-)p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Wat deed u in augustus? Had u ook zo'n fijne zomerplannen?
BewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…