Doorgaan naar hoofdcontent

De eerste helft van 2017

Ja hoor, ondertussen is 2017 alweer over de helft. De maanden lijken steeds sneller te verstrijken. (Volgens een Amerikaans onderzoek lijkt het niet alleen zo maar verstrijkt de tijd ook sneller naarmate we ouder worden. Interessant!) Omdat ik het altijd leuk vind om terug te kijken in iemands leven, zet ik graag de afgelopen maanden op een (zeer selectief) rijtje. Kijkt u even mee?In januari, …

» vierden we feest op het lief zijn werk en kocht ik nieuwe platen.


» werd er geklonken op het nieuwe jaar & kocht ik deze cutiepie plantenpotjes tweedehands.

In februari, …

» vierde ik mijn verjaardag!


» stond er Mushu vlees op het menu & ging ik heerlijk brunchen met mijn lieve vriendinnetjes


» genoot ik van dit zicht in onze keuken & dronk ik heel wat zelfgemaakte limonades en cocktails...


» ging ik op wijvenweekend, zo leuk!<3 br="">

In maart, …

» was het dan weer familieweekendtijd! in een prachtige omgeving.
In april, …
<3 br="">
» at ik voor de eerste keer in een sterrenrestaurant. Wat een smaakexplosie!In mei, …
<3 br="">
» maakte ik een daguitstapje naar Utrecht met vriendinnen!


<3 br="">» bracht ik samen met mijn lief een heerlijk weekend in Keulen door» stierf mijn oma, het waren moeilijke weken, gelukkig waren deze twee kanjers er onder andere om lekker mee te knuffelen


In juni, …
<3 br="">
» bracht ik een bezoekje aan de kapper en knipte er een heel stuk af & een vriendin van me studeert grime en had als opdracht om iemand te verouderen. Hallo, 80-jarige Elisse!


» ging ik weer brunchen (een terugkerend thema duidelijk), ditmaal bij Goodie Foodie in Antwerpen, waar je de kleurrijkste borden, tafeltjes en drankjes kan bestellen!


In juli, …
<3 br="">
» ging ik naar Couleur Café & Dour. Liefde voor de festivalzomer.
» luierde ik en voor de eerste keer ging ik escapen in een Escape Room en nadien lekker eten in het Antwerpse Pomphuis


» brunchte ik met deze fabjes! & deed ik een dagje Turnhout


» verwelkomden we nieuw leven in de familie & groeide mijn avocadoplant als koolp.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Binnenkort ben ik er weer met meer fijns! Hoe was uw afgelopen half jaar?
BewarenBewaren
BewarenBewaren
BewarenBewaren

Reacties

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…