Doorgaan naar hoofdcontent

November & december in foto's

Als u zelf een blog onderhoudt, weet u dat maandoverzichten enorm tijdrovend zijn. Enorm fijn om te maken, dat ook, maar ze slorpen zoveel tijd op. Vandaar een kijkje in mijn afgelopen november & december. Mooie maanden vol verhuizen, eten en Ikeabezoekjes. Kijkt u even mee?In november, …

» stond alles in teken van de nakende verhuis. Op 11 november trommelden het lief en ik onze familie en vrienden op om samen met ons de verhuis zo soepel mogelijk te laten verlopen. (Merci nog eens om te komen helpen!) Ik kwam de avond ervoor op het geniale idee om spaghettisaus te maken voor iedereen. Meer hierover later. Poes vond gelukkig wel wat rust op de kussens van de zetel die eigenlijk helemaal niet mee hoefde verhuizen...


» die spaghettisaus dus. In ons nieuwe huis koken we op gas (wat ik daarvoor nog nooit gedaan had). Blijkbaar stond dit potje nog op het vuur (gelukkig op een heel laag pitje) toen we de dag erna met de eerste spullen in huis stonden. Wij hebben zoveeeeel chance gehad en weten heel goed dat we beide pollekes mogen kussen. Gelukkig hielden we er alleen het verbrande potje rechts aan over. & rechts ziet u een kiekje van tijdens het klussen. Met dank aan mijn powerouders en powerlief is al het klussen tot een goed einde gekomen.


» vlak voor de verhuis ging ik met twee lieve chickies naar de immer getalenteerde Regina Spektor in Paradiso kijken. Wat een stem, mensenlief. Ja, enkel een selfie van deze blije hoofden ter bewijs.


» zeldzame momenten moeten natuurlijk uitgebreid vastgelegd worden!


» bezoekjes aan Ikea waren eerder regelmaat dan uitzondering & een bezoekje aan het containerpark leverde dit grappige beeld op met alle tuinkabouters. Ook namen we afscheid van ons oude huisje. Het blijft toch gek voelen, wetende dat mijn bomma er zo lang heeft gewoond en dat wij het nu nooit meer 'thuis' zullen noemen» DJ Ohana was in the house! Zuslief en ik draaiden enkele uurtjes op een oud-leidingsfeestje van mijn chiro. Onze skills zouden een pak beter kunnen, maar we hebben ons uitermate geamuseerd!


In december, ...

» maakte ik een heleboel selfies. Het licht in onze veranda is prachtig en daar uitermate geschikt voor. Mushu wil soms ook mee op de kiek.


» proefde ik verschillende cognacskes. Gezellig!


» gek doen met het liefste petekindje van de wereld (dat van mij!)


» was ik ziek, meh. Geen leuke afsluiter van het jaar, maar gelukkig voelde ik me na een weekje wel beter en maakten deze tafereeltjes me ook heel blij (eindelijk een pannekoekenstekje dat - nog - niet is gestorven).


» maakten het lief en ik een lange, koude wandeling door het natuurgebied in onze nieuwe woonplaats. Moooooi! En lekker genieten van de frisse lucht na al dat ziek zijn.


» bomma vindt snapchatfilters maar raar.


» poes, plant en zon <3 & lachen tijdens een teampoker event.


» sloot ik het jaar af met een heleboel etentjes, kadootjes, vrienden en met héél weinig foto's. Gelukkig heb ik wel van elk moment genoten.


» richtte ik de hobbykamer verder in, onder andere door mijn letterkast te vullen.


p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Binnenkort ben ik er weer met meer fijns!

Reacties

  1. Mooi overzicht van twee goed gevulde maanden lijkt me. Geniet van jullie nieuwe 'thuis'!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier in jullie nieuwe thuis! (Wij verhuisden ook, spannend!)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…