Koning winter is in het land... - WinterlijstjeDe winter is al even in het land, ondertussen is hij ook fysiek volledig aanwezig en is het dus hoog tijd om mijn herfstlijst af te ronden en mijn winterlijst met u te delen! Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)

7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (3/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met minstens één grote plant!

1. Duidelijk een fail.

2. Ahum. Euhm, ja. Niet dus. *HUIL* (Kleine spoiler naar mijn winterlijst: ik doe momenteel mee met de #yogarevolution uitdaging van Adriene en heb momenteel dus al succesvol 20 keer geyogaat (is dat een werkwoord?) in 2017!)

6. In de vorige update kon je lezen dat ik 2 boeken kon schrappen. Paaz van Myrthe van der Meer (een aanrader) en The Life-Changing Magic of Tidying Up van Marie Kondo. En helaas bleef het bij die twee boeken tijdens de herfst van 2016. Voor eeuwig zal die periode de boeken ingaan als de-periode-waarin-Elisse-zo-weinig-las.

9. Heel blij maakt dit puntje mij. Mijn vrienden en familie staan centraal in mijn leven, ze zorgen ervoor dat ik alles in perspectief kan plaatsen en af en toe wat stoom kan af blazen dus ja, graag meer van dat in 2017!

10. Jazeker! Ik maakte tijdens een workshop in november een vest, dat jullie hier kunnen bewonderen. Mijn mama breide me een bernadette, ik zette vervolgens de stukken aan elkaar (een tijdrovend werkje toch wel, gelukkig kan dat dan weer in de zetel tijdens een seriemoment gebeuren). Over de wollen trui hebben jullie nog een blogpost tegoed, evenals een feesttop in een prachtige stof die ik begin december afrondde!

Winterlijst:


1. bloggen wanneer ik er goesting in heb
2. #yogarevolution met Adriene
3. gaan schaatsen
4. overdag lezen met een theetje in de zetel onder een warm dekentje
5. een citytrip maken
6. 5 boeken lezen

7. een flanellen pyjamabroek naaien
8. 1x per week datenight met dieje van ons
9. onze verjaardagen vieren!
10. een housewarming geven
11. iets bakken
12. DIY-en!
En vooral het jaar goed beginnen en volop genieten van de eerste maanden van 2017. Het belooft weer een 'life is what you make it' jaar te worden, dus geniet er met volle teugen van mennekes!

Tot de volgende!

Reacties

 1. Dat is een mooi lijstje. Hoera voor 1 en 4!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er plezant uit, die winterlijst. Mijn leven (en mijn gedachten) zijn momenteel zo'n rollercoaster, misschien ook eens al die plannen en goestingskes oplijsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou alle kleine beetjes tellen mee toch? Dus dat herfstlijstje is echt geen fail hoor! Leuk lijstje voor de winter. Heb je al een stad op het oog voor je citytrip? X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En je bent dus bijna jarig!
  Ik vind je punt 9 van je herfstlijstje zo goed, joh. Moet ik ook serieus gaan toepassen! Soms zie ik m'n lieve vriendinnen echt veel te weinig, zo jammer.
  En wauw, wat goed dat je zo bezig bent met yoga? Is het wat? Ik geloof het wel he? Ik zou het ook wel willen proberen, maar ik durf het niet ofzo. Bang dat ik omval?
  En punt 4 is perfect, Elisse!
  Liefs en ben benieuwd naar je update :).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts