Doorgaan naar hoofdcontent

Snail mail Sunday

Op deze winderige zondag een kijkje in de brieven die ik de afgelopen tijd verstuurde. Snail buddies, I'm back!

Deze brief stuurde ik op naar lieve Saar. Als je trouwens trouwplannen hebt, of een bride to be kent die nog op zoek is naar een jurk raad ik u aan eens te kijken op Saars website. Ze maakt helemaal zelf de mooiste pareltjes van bruidsjurken.Dit ging op de post naar Londen, waar de Italiaanse Fabrizia momenteel woont.


En dit ging met de vlieger naar de Verenigde Staten, op naar Mary!Wat viel er bij u voor het laatst op de deurmat?

Tot de volgende!

Reacties

 1. Moh zo leuk! Zo een post wil ik ook wel krijgen :-) Hier vielen er de laatste tijd vooral rekeningen en reclame in de bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wat leuk! Ik kreeg onlangs een briefje uit Duitsland en Hongarije. Altijd fijn mede-snailmailers te ontdekken uit België.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, je maakt er echt wel je werk van hé?! Supermooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik uw brieven naast de mijne leg trekken die van mij nergens op. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag iedereen!

  Ik organiseer vanaf vandaag een ‘cirkelbrief’, waarbij iedereen één brief stuurt en er één weer terugkrijgt. Natuurlijk zoek ik nog veel creatievelingen om mee te doen. Het maakt niet uit of je het al eens geprobeert hebt of niet, je mag altijd meedoen! Kijk maar op mijn blog voor meer informatie.

  Ik hoop op veel reactie en mailtjes!

  Liefs Laura - http://achttienn.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…