Doorgaan naar hoofdcontent

Oktober in foto's

Kijkt u even mee naar mijn afgelopen oktober? Het was een maand vol drukte, familiekwaliteittijd en opruimdrang.

In oktober, …

» maakte ik een grote herfstwandeling met mijn ouders en liefje. Wat is de Kalmthoutse Heide toch schoon!
» het herfstseizoen mag van mij eindeloos blijven duren. De afgevallen bladeren die heerlijk kraken, jezelf instoppen in duizend laagjes, huisjes die nog gezelliger worden aangekleed dan anders. Me likey.


» werden de naaiavonden met ons clubke weer in stijl ingezet: met cava! & was ik trouwens erg vlijtig met projectjes in oktober. Meer volgt gauw! & Nog even een selfie met mijn korte haren!


» genoot ik van gezellige avonden met vriendinnen» at ik bij Otomat! Wat een gezellig zaakje en lekkere pizza's. Maar 't was 'm toch vooral het gezelschap dat de avond maakte :)


» hebben de poezels zich al helemaal voorbereid voor onze verhuis! (Wat is dat toch met katten en kartonnen dozen?)» ging ik naar Pop-Up Class om de geweldige Eva Mouton en Murielle Scherre hun verhaal te horen. Powervrouwen! & Kijk dan naar dat dutske! Kinderfoto's bovenhalen, altijd plezant.


» Dit is hoe mijn kamer er in het ouderlijk huis momenteel uit ziet. Gek hoe zo'n kamer nog steeds zo vertrouwd kan aanvoelen. Al zou ik niet meer terug willen, die grote ramen zijn toch altijd mijn favoriet geweest.


» gisteren ging ik naar de Boekenbeurs met mijn zusje. Ik heb nog een stapel van zo'n 20 te-lezen boeken liggen, dus ik hield me in. Ik tikte er één boek op de kop. 's Avonds ging ik met mijn papa naar de avant-première van de nieuwe Crimi Clowns film: Uitschot. Even bloederig, baldadig en erotiserend als de vorige film en reeksen. Een aanrader als u daarvan houdt in films ;-)» zag ik 3 series en 4 films (The Walking Dead is zoooo spannend, we zijn ondertussen begonnen aan S7. Geen spoilers alstublieft!) en las ik 1 boek (oh wat errruugg, gelukkig is het deze week Read-A-Thon!).
movies/series
» 1 - The Walking Dead - Season 6 - ★★★★
» 2 - Limitless - Season 1 - ★★★
» 3 - Stranger Things - Season 1 - ★★★★

» 4 - A Nightmare on Elm Street - ★★
» 5 - Living on One Dollar - ★★★
» 6 - Ellis - ★★★★★
» 7 - The Fundamentals of Caring - ★★★★
» 8 - Fury - ★★★★
books
» 1 - Paaz - Myrthe Van Der Meer - 24/10 - ★★★★
p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Binnenkort ben ik er weer met meer fijns!

Reacties

 1. Oktober was precies een goed gevulde maand bij jou. Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto van paddenstoel, helemaal herfst! Prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wandeling, prachtig! Ik ben helaas niet tot aan Pop Up Class geraakt. Spijtig, want ik heb zoveel positiefs erover gehoord. Die ramen in jouw kamer, geen idee hoe het noemt, dat heb ik altijd al gewild. Moest ik zelf een huis bouwen, is dat één van de dingen die ik wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Elisse, wat staat een salopet jou goed zeg! ;)
  Mooie foto's, ik ben vooral fan van de eerste. Die paddenstoeltjes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…