Kringloopvondsten

Tuesday, October 04, 2016 10 Comments

Twee weken geleden ging ik nog eens rommelmarkten. Ochot, wat kan dat deugd doen om weer eens tussen alle rekken te snollen als het al een tijd geleden is. Goegekregen weet er altijd een feestje van te maken, het mooie weer in het Stadspark maakte de dag alleen nog maar mooier.

Ik tikte er een uilenbloesje op de kop voor een luttele €4 (oorspronkelijk van Zara) en minimale vierkante oorstekers voor €1.

Daarna was het tijd om op de geliefde Bredabaan in Merksem de Kilomeet en Kringwinkel te plunderen. Na heel wat zoeken in de boekensectie vond ik deze 4 toppers (het zelfhelpboek kon ik niet laten liggen dankzij Bridget Jones' Diary) die een fijne plaats krijgen in de boekenkast. Volgende week, op 15 oktober, is het trouwens weer dag van de kringwinkel! Ik ben uiteraard weer van de partij, in de Kroonstraat worden planten verkocht, hiep hiep! Voor het volledig overzicht van welke spullen je waar vindt kijk je best even op de website van De Kringwinkel.In de Kilomeet, waar je dus een vaste prijs per kilo of per meter betaalt, vond ik deze geweldige vaas die ik prompt omtoverde tot terrarium voor enkele van mijn luchtplantjes én een mooi retro schaaltje met vogeltjes op.

Op diezelfde Bredabaan is sinds enige tijd ook een Rekhet. Fantastisch concept waarbij je in de winkel een rek voor een bepaalde tijd kan huren en er kan verkopen wat je maar wil, zonder dat je effectief zelf in de winkel moet staan. Elke keer als ik er passeer kan ik niet met lege handen naar buiten komen. Een mooie tweedehandse gele hoed, een paar pakjes Fimo (die ik meteen gebruikte om deze granieten juwelenschaaltjes te maken).Wat is uw laatste tweedehandsvondst?

Tot de volgende!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer