Doorgaan naar hoofdcontent

Koop (de inhoud van) mijn kleerkast bij Rekhet Merksem!

In een vorige post liet ik u een glimp opvangen van mijn kringloopvondsten. Daar zat ook een prima koopje uit Rekhet bij, en boy oh boy, het leek mij een gemakkelijk concept om daar een winkeltje te openen.

Het concept van Rekhet is simpel: je huurt er een rek op week- of maandbasis en kan in jouw eigen rek verkopen wat je zelf wil. Zelfgemaakte spullen, interieuritems, oude platen, ... Of, zoals in mijn geval, tweedehands kledij.

Op de Bredabaan in Merksem huurde ik mij zo'n rek voor een maand (Rek 347 om exact te zijn!) en nog tot en met 5 november kan je daar een hele hoop tweedehands kledij in goede staat vinden. Alles gaat weg aan fijne prijsjes (vanaf €0,50 tot €5 voor winterjassen). Zo lang ik met de verkoopomzet de maandhuur van het rek kan betalen, ben ik al een content mens! Alles wat niet verkocht is nadat mijn termijn op is, gaat naar het goede doel. Hiphoi!

Hieronder een kleine sfeerimpressie van hoe mijn rekje eruit ziet.

Hebt u herfstvakantie en zin om een kijkje te nemen bij Rekhet? Ik zou het enorm fijn vinden als u even bij mijn rekje stopt en kijkt of er iets tussen zit dat u interesseert.

U vindt Rekhet Merksem op Bredabaan 450 in Merksem. Mijn rek vindt u op plaats 347.

Tot de volgende!

Reacties

 1. Zo'n supertof initiatief! 't Is dat Merksem niet echt bij de deur ligt, anders kwam ik zeker een kijkje nemen :) En ik ga meteen eens opzoeken of er niet iets gelijkaardigs hier in de buurt bestaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Elisse, wat super leuk dit! Wat een geweldig idee om op deze manier kleding of andere dingen tweedehands aan te bieden. Fijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een tof idee! Misschien zelf ook eens overwegen om zo'n rekske te huren want ik heb hier ook een overload aan kleren. Maar tot die tijd... 5euro voor ne winterfrak, zei ge?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moh zo tof! Ben benieuwd of zoiets hier in de buurt ook gedaan wordt, ik zit hier met een overvolle kleerkast en maar één lijf om alles aan te doen ;-) Hopelijk haalt ge er toch wat winst uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof concept, in mijn (Nederlandse) stad is sinds kort ook zoiets geopend. Succes met de verkoop!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…