Doorgaan naar hoofdcontent

Count your blessings #5Het leven kan elke dag mooi zijn. Soms.


♥ grassprieten die aan je voeten kietelen ♥ feestjes met vrienden ♥ uitslapen ♥ fijne zomerplannen maken ♥ in dezelfde trend: fijne herfstplannen maken ♥ vriendinnen die je lang niet meer gezien had opnieuw zien ♥ hoewel het lijkt alsof je hen de elke dag ziet ♥ zelf eindelijk passende kussenhoezen maken voor minder dan anderhalven euro ♥ tweedehands spullen een tweede leven geven ♥ zelfgemaakte cocktails in het zonnetje ♥ een beetje fangirlen tijdens de Harry Potter expo in Brussel ♥ tickets bestellen voor Regina Spektor en super excited zijn omdat je haar eindelijk nog eens live gaat zien! ♥ het huis helemaal aan kant hebben voordat de dag goed en wel begonnen is (ah, the cleaning struggles)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Dour is love, Dour is life ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
bijkletsen ♥ dansendansendansen ♥ sabbelende poekie Mushu ♥ poekie Cera die lekker mee onder een sazie kruipt voor teevee ♥ verse muntthee ♥  Honey shots ♥ een bestelling die eindelijk aankomt nadat je er al zoo lang op wacht ♥ kwaliteittijd met vrienden ♥ mezelf kunnen amuseren zonder drank noch drugs ♥ nieuwe restootjes ontdekken ♥ ons nieuwe huisje vinden ♥ een eigen huis KOPEN met het lief ♥ OMG JA DA'S DUS ECHT WEL EEN BLESSING WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT ♥ al een beetje windowshoppen voor nieuwe decoratie ♥ kleine petekindjes die groot worden ♥ steun en toeverlaat Suske ♥ complimentjes geven én krijgen ♥ luidkeels meezingen en dansen in de auto tijdens de file ♥ mensen in de auto's ernaast die beginnen meedansen ♥ een good hair day ♥ geïnspireerd raken door powervrouwen ♥ een pittenzakske 's avonds in bed ♥Wat maakte u onlangs blij?

Tot de volgende!

Reacties

  1. Wauw, een huis kopen is inderdaad wel een serieuze blessing! Proficiat! Luidkeels meezingen en dansen terwijl je in de file staat tovert bij mij ook vaak een glimlach op mijn gezicht :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met de aankoop van het huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk lijstje! Proficiat met het huis! Het vriendje en ik hebben ook een huis gekocht! Zo spannend!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…