Doorgaan naar hoofdcontent

Snail mail Sunday

snail mail

Joepie, 't is ZON-dag! Hoog tijd om u nog eens een blik te gunnen in wat de laatste maanden in mijn brievenbus verscheen en ik op de post deed. Het brievengeschrijf (gebriefschrijf?) staat momenteel op een laag pitje, maar ik vind het nog altijd zo ontzettend fijn om een mooie brief aan te krijgen en zo'n toffe pennenvrienden te hebben dat ik er nooit echt volledig mee zal stoppen. Geniet u even mee?

Dit moois kreeg ik van Mary over een tijdspanne van enkele maanden. Yup, ik heb al zo lang niet meer laten zien wat ik allemaal op de post deed en ontving dat jullie nog een kerstboodschap van Mary tegoed hebben, hihi. Ik kreeg ook een ontzettend mooie jaarplanner voor 2016. Merci Mary!

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

Helaas, zoals je kan zien, duurde het een tijdje voor deze brief mijn deur bereikte omdat de sorteermachine in het postcentrum de brief te grazen had genomen. Ik kreeg wel netjes een excuusbriefje en alles mooi in een plastieken mapje opgestuurd. Spijtig van de gehavende hoekjes, maar gelukkig is er niks verloren gegaan!

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

Onderstaande prachtige post kreeg ik van Fabrizia uit Italië. Ze heeft het tofste handschrift ever en kan elke brief opfleuren. Bovendien zit ze nu enkele maanden in Londen voor een stage, super tof! Check ook dat geweldige uilennotitieboekje en die indianenstickers. Lovely. Thanks so much Fab!

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

Dit stuurde ik op naar Fabrizia. Ik ben een beetje verliefd op die wiebeloogjes. Liefst plak ik ze overal op.

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

Saar verrast me altijd met de fijnste post en de dikste brieven, ook nu weer. Spotten jullie dat piepkleine stripverhaaltje ook? Het is zo schattig!
Trouwens, wisten jullie al dat Saar zelf bruidsjurken maakt op maat? Ze zijn prachtig, dus als jij of iemand die je kent gaat trouwen en je nog op zoek bent naar een eigenzinnige jurk, dan raad ik je zeker haar skills aan. Check mindthatbird voor alle info!

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

snail mail

Wat viel er bij u laatst op de deurmat?

Geniet van uw dag, en heel graag tot de volgende!

Reacties

  1. Maar zo zalig zeg! Het moet echt fantastisch zijn om zulke mooie brieven in je post te vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het èchte brieven/kaartjes schrijven heeft bij mij nog nèt dat streepje voor. Zelf ben ik net begonnen met handlettering. Leuke brieven allemaal, erg fijn om deze blog te ontdekken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…