Doorgaan naar hoofdcontent

Februari, maart & april in foto's

Februari, maart en april (en ondertussen een heel deel van mei) zijn gepasseerd en ik vond het wel weer eens tijd om u een kiekje te gunnen in mijn leven. Ik geraak eindelijk een beetje gewoon aan mijn nieuwe dagindeling, maar helaas zorgt die omschakeling ook voor heel wat minder geblog & minder foto's uit mijn leven. Op mijn werk ga ik niet rondlopen met kodak non stop in de aanslag, dat begrijpt u.

In februari...

» ontmoette ik Pancho, het schattigste bolleke wol dat u ooit zal zien & was Mushu ook weer zijn schattige zelve. Kijk nu naar dat kleine zwarte vlekje op zijn kin!


» vierde ik niet alleen mijn liefjes verjaardag maar ook mijn eigen 25ste! Hieperdepiep! Om dat te vieren gingen het liefje en ik uit eten en amuseerde ik me nog eens met krullen in mijn haar en een opgemaakt snoetje.


» zat ik daarna helaas een hele week thuis met een behoorlijk griepje. Gelukkig werd ik nog steeds verwend door de lekkere theetjes van Thee met een Verhaal! (#nospon ;-) ) & breide ik mijn eerste muts met prachtige dikke wol. Binnenkort meer.


» Ook had ik in februari nog een keiplezant 20's verkleedfeestje waar helaas geen fotografisch beeldmateriaal van is (of dat ik niet terug vind). Na een hele avond en nacht op hakken leek het alsof mijn voeten gingen afsterven, maar het was het zo waard!

In maart...
» hostte ik voor de eerste keer mee een groot event op de plaats waar ik werk. Super spannend! Voor zij die nog niet weten waar ik werk: doe eens een gokje aan de hand van deze foto?


» was het tijd voor good old partytime in mijn dierbaar jc met als naam #instaremise en verschillende opdrachtjes die via de hashtag gedeeld konden worden doorheen de avond. Wat mij vooral bijblijft is de pintjes en de kater de dag nadien.


» wilde ik Retrodag in de Kringwinkels absoluut niet missen & mestten mijn zus en ik onze schoenenrommel uit en konden we samen heel wat bonnetjes verzamelen voor de Brantano Oude Schoenenactie.


» at ik sushi met mijn Lessiusmaatjes! Ik zie hen niet vaak, maar 't is altijd enorm fijn om weer te kunnen bijpraten.» knuffelen met de poekies kan ook niet ontbreken.» fooooood in Falafeltof met mijn fabbies!


» genoot ik van apérotime met mijn suske en lekker versgemaakt brood bij mijn ouders tijdens Pasen. Mmmmh...


» ging ik bloed geven & genoot ik van het zonnetje, en stond ik stil bij hoeveel geluk ik soms toch heb en hoeveel malchance anderen kunnen hebben.


In april...
» was mijn papa jarig en gingen we heerlijk uit eten & vertederden de katten me, alweer.


» decoreerden we onzen bureau opnieuw & dronk ik een superzoet mojitoke alvorens ik naar The Jungle Book ging kijken (de moeite, for real!)


» onzen hof staat in bloei & poesje geeuwt en zit zoals een mens in de zetel, hihi


» amuseerde ik me met de nieuwe Snapchatfilters.


» vrolijkte ik mijn dagen op door fleurig gekleed naar het werk te gaan.


» bezocht ik samen met enkele fantastische medebloggers de Floraliën in Gent.» ging ik naar Bar Paniek in Antwerpen (Born in Antwerp), zeker een van mijn nieuwe favoriete plekjes in de stad als het mooi weer is & kon ik geen genoeg krijgen van deze twee.


» bezocht ik voor de eerste keer de persdagen in Antwerpen & had ik een fiesta mexicana!
Tot de volgende maatjes!

Reacties

 1. Hihi! Wat een leuke foto's! Dat bolleke wol is echt té schattig! En uw katten ook. :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hondje is echt té schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh Elisse, ik word zo vrolijk van jouw posts <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke overzicht! Die kattenfoto's zijn echt geweldig. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne foto's! Die katjes <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…