Video: Mijn (cruelty free!) make-up routine

Tuesday, April 19, 2016 , 8 Comments

Dusssss... Zoals jullie misschien al hebben gemerkt zijn mijn interesses de afgelopen jaren wat verschoven. Ik ben de laatste tijd meer en meer gefascineerd geraakt door de wondere wereld van de YouTube filmpjes - geloof mij, je wil niet weten hoeveel uren ik wekelijks spendeer aan het bekijken van andermans dagen, make-up routines, mislukte DIY-projecten en dergelijke meer. Daarom dacht ik om het nu zelf eens een kans te geven.

Ik vind het enorm fijn om 's morgens uitgebreid de tijd te nemen om mezelf op te maken, en zo de dingen die ik mooi vind aan mezelf wat meer in de kijker te zetten. Als ik op tijd uit mijn bed geraak, that is. In deze video laat ik je zien wat ik zoal op mijn gezicht smeer. Hope you like it!

Ik wil graag een andere richting op met mijn blog. Als ik thuiskom van mijn werk heb ik geen zin om nog uren achter de computer door te brengen, dus misschien kan ik mijn creatief ei wel kwijt door het maken van (beauty)filmpjes. Wie weet wat de toekomst ons brengt? Uiteraard zal ik ook nog gewone blogposts schrijven, daarvoor vind ik het bloggen veel te leuk. Maar hoogstwaarschijnlijk zal mijn focus wat verschuiven.

Anyway, ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt en als je de video leuk vindt mag je je altijd abonneren op mijn kanaal. Vind ik leuk! Ben je benieuwd welke producten ik gebruik? Ik heb ze opgelijst in de beschrijving onder de video. Enjoy! (& Schroom vooral niet om me te laten weten wat je van het filmpje vindt!)Tot de volgende!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer