Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn kerstwenslijstje

Ik ben al menigmaal gewaarschuwd. "Vanaf dat ge begint te werken zal het wel gedaan zijn met bloggen." Effenaf waar. Ik kom afgepeigerd thuis en heb dan alleen nog maar zin om in de zetel te gaan hangen en niks meer te doen. Binnen een tijdje zal ik wel wat meer wennen aan de structuur in mijn leven, maar tot dan beloof ik nog even niks wat bloggen betreft.

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Om heel eerlijk te zijn: ik vind kadootjes krijgen stiekem best wel heeeel plezant. Maar of dat nu veel geld heeft gekost of geen, dat maakt mij niks uit. Van onderstaande word ik wel heeeel hebberig en schaf ik wellicht zelf aan als ik ze na deze feestperiode nog niet de mijne mag noemen.

christmas wishlist


1 - deze lightbox is echt geweldig! - 2 - mijn standaardlens heeft het begeven. deze groothoeklens zou een mooie vervanger zijn, al heb ik mijn zinnen ook al op deze 18 - 200mm gezet. - 3 - Noa van Cacharel, omdat ik graag goed ruik.

4 - geurstokjes van Rituals, omdat ik ook graag heb dat het lekker ruikt in huis. - 5 - jarenlang denk ik al dat een statief zo'n gemak moet zijn. - 6 - want fan zijn van Lush enzo. - 7 - om de orde in mijn leven te bewaren.

8 - wondermiddeltje voor de onzuivere huid, dat wil ik wel eens testen! - 9 - vegan en dierproefvrije make-upborstels: yes please! - 10 - nog eentje voor het make-upmeisje dat in mij schuilt: een ordner voor alle potjes en prulletjes- 11 - schone lampjes! (ik ben vooral fan van de variant Roma).

En met boeken doet ge mij ook altijd plezier. (elk woord in voorgaande zin verwijst u naar een ander boek dat ik met plezier in mijn boekenkast zet.)

Voilà. Ik ben wel eens benieuwd wat er op uw verlanglijstje staat?

Tot de volgende!

Reacties

 1. Er staat ook een statief op mijn kerstlijstje! Voor de rest veel bakgerief :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou dat heel het jaar bij in mijn Pinterestlijstje, superhandig! Dit jaar vraag ik vooral om dingen die ik kan consumeren op eender welke manier (wijn, chocolade, sauna, restaurantbon ...), want met die verbouwingen hier wil ik zo min mogelijk spullen in huis. Alles staat toch in de weg of wordt stoffig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een lens gekregen onder de kerstboom (euh ja, de kerstman kwam vroeger dan verwacht ;)) en voor de rest ligt er eigenlijk niet zo veel onder voor mij denk ik. Maar ik wil ook eigenlijk helemaal niet zo veel :-) (tis altijd tof maar echt willen, daar voor moet ik goed nadenken). Misschien nog een mooie lederen tas waar ik mijn camera en lenzen kan insteken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een heerlijke hebbendingetjes. Ik zie veel wat ik ook wel zal willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn lijstje is lang dit jaar. Allemaal dingen die te duur zijn om zelf te kopen.
  Een Dyson steelstofzuiger (kben al blij met een tweedehandsje) zou m'n poetswerk draagbaarder maken. Een lichttherapielamp. Een paar degelijke quad-rolschaatsen. Een verstelbare paspop. Dus snuister ik al weken kapaza af. Ik hoop dit eindjaar en voor m'n verjaardag massa's centjes te krijgen. Dan kank het lekker zelf kopen. Ik leef op hoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ja, trouwens. Bij Westwing staan die cottonlights vaak in reclame

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh, ik ben ook echt fan van zo'n lightbox. Mijn verlanglijstje komt donderdag ook online :) Wat ze zijn toch zo leuk om te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk lijstje! Ik ben ook bezig met het mijne te maken dus het komt binnenkort ook wel op de blog (nog voor kerst hopelijk ;-)). En van dat bloggen, herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een statief is echt wel een aanrader! Ik kocht vorig jaar de goedkoopste van Hama en 'k heb hem al veel meer gebruikt dan ik gedacht had dat ik ging doen. Ik zou wel aanraden om te investeren in een duurder exemplaar, dat stabieler is enzo. Ik heb toen ook afgezien van een exemplaar met een draaibaar middenstuk en dat heb ik al een paar keer gemist.

  Bij mij staan er vooral boeken op mijn lijstje, maar ik zou ook super content zijn moest er een 50mm lens onder de kerstboom liggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een statief van mijn vader in 'bruikleen' aangezien die al jaren bij ons thuis ongebruikt op zolder lag, en ik kan je vertellen, het is soms echt een uitkomst! Zeker deze donkere dagen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…