Bloggerskoffie met breinaalden in de Wasbar

Wednesday, December 16, 2015 , 13 Comments

breimeeting bloggerscafé
foto door Ines (insins.me)
vlnr: Ines, Ines, Raya, Natasja, Anouschka, Alison, Elodie, ikzelf, Merel

Zo'n tien dagen geleden sprak ik nog eens af met de dames van Bloggerscafé. Het werd een creatieve meet-up met breinaalden, bollen wol en veel gebabbel. Bloggers ondereen, 't is een soort apart, dat kan ik u wel vertellen!

Veel van de meisjes had ik al eens gezien, maar ook al kent ge mekaar nog niet: die band is er meteen. Lekker kletsen over het wonderlijke bloggersleven (neem dit met een korreltje zout alstublieft ;-) ) onder het genot van een huisgemaakte frambozen-muntlimonade: yes puh-lease!

We spraken af in de Wasbar in Antwerpen. Een mooie locatie waar ik, om eerlijk te zijn, nog nooit binnen was gegaan. Nochtans een supervriendelijke barman, dus ik zal er wat vaker moeten binnen springen! Check zeker Ines' blog om meer foto's te zien van het gezellige interieur in Wasbar!

breimeeting bloggerscafé
foto door Raya (livinginapolaroid.blogspot.com)

Voor de workshop liet Anouschka ons kiezen uit een muts of haarband. Meteen mijn eerste ervaring met rondbreinaalden (ik had te grote rondbreinaalden gekocht, typisch). En ik kan nu zelf steken opzetten, woep woep! Ik vond het kei plezant, het begin van mijn muts is gemaakt! Goeie lesgeefster, die Anouschka, ik peins dat ge daar veel geduld voor moet hebben, om een kluns als mezelf 230847x uit te leggen hoe dit of dat nu weer moest. Kudos to you, Anouschka!

breimeeting bloggerscafé

breimeeting bloggerscafé
foto door Ines (insins.me)

Af en toe begreep ik er helemaal geen sikkepit van (en dat werd dan ook duidelijk gemaakt aan de omstaanders), maar Anouschka deed haar uiterste best om iedereen te helpen. En het moet gezegd: het grootste deel van de tijd kon ik wel volgen. En ook: als het niet lukt, MacGyver ik er mij wel uit. #girlboss ;-)

breimeeting bloggerscafé
foto door Ines (insins.me)

Merci Ines voor de puike organisatie (alweer!), Anouschka voor de uitstekende les, Raya om te laten zien dat een breiring een gigantisch gemak is, Merel & Elodie voor de gezellige babbel, Ines voor het vrolijke nieuwe gezicht, Alison voor de prachtige jas die een dag later ook de mijne werd, en Natasja voor de opperste concentratie die van haar gezicht af te lezen viel! I had a blast, ladies!

Tot de volgende!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer