Doorgaan naar hoofdcontent

Count your blessings #3Af en toe gebeuren er dingen in de wereld die u niet kan vatten. Die zorgen voor tranen in de ogen en een krop in de keel. Zaken waar u niet bij kan. Die u het kleine in het leven nog meer doen waarderen en appreciëren. Die ervoor zorgen dat u geniet van het leven, zij het met iets meer waakzaamheid. Vandaag sta ik stil bij de kleine verblijdingen in mijn leven. Terugkijkend op dit soort lijstjes voel ik me altijd bijzonder dankbaar en gelukkig. Misschien zorgt het lezen ervan bij u wel voor hetzelfde.♥ latte macchiato caramel ♥ zonnestralen op mijn snoet ♥ terug mogen komen voor een tweede ronde na een sollicitatiegesprek ♥ luisteren naar motiverende speeches ♥ medebloggers ontmoeten ♥ nieuwe recepten uitproberen ♥ dat de nieuwe recepten in de smaak vallen bij blijven-eters ♥ de verjaardagen van de metekindjes vieren ♥ kroelen ♥ een nieuwe favoriete lippenstift ontdekken ♥ mooie foto's maken ♥ een warm bad met megaveel schuim ♥ girlsnight met mijn meisjes ♥ terrasjes doen in oktober ♥ gekriebel aan mijn voeten ♥ vegetarische sushi ♥ versgebakken brood dat nog warm aanvoelt ♥ kleuters doen lachen ♥ toneelspelen en mezelf verkleden ♥ lachen met de dames van het naaiclubje ♥ vrolijke restjes stof ♥ een verhelderend gesprek ♥ lieve collega's ♥ waardevolle tips ♥ luidkeels meezingen in de auto ♥ pannenkoeken met de petekindjes ♥ warme thee ♥ flietjes van de flietchinees ♥ bagels ♥ mijn zusje ♥ steun van mensen waar je het niet van verwacht ♥ gezellig samenzijn ♥ uitbreidingen van de plantenfamilie ♥ complimentjes geven ♥ complimentjes krijgen ♥ poesjes die op een onbewaakt moment plots bij elkaar liggen ♥

Ik wens u een uitermate fijne vrijdag. Geniet van de kleine dingen. ♥

Reacties

  1. Dat is een fijne lijst Elisse! En wat was het een lekker weer in oktober he?! Een heerlijke nazomer. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om dit te lezen, zeker nu. Ik moet dringend ook nog zo eens een lijstje maken met fijne dingen, kan deugd doen hé. En heb je de job? Voor jou ook een fijne vrijdag en met uitbreiding een heel fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…