September in foto's

Saturday, October 03, 2015 10 Comments

September, die laatste nazomerdagen en de eerste herfstdagen. Ik genoot ervan, met volle teugen. Tussen mijn studentenjob en nadien interimjob door, deed ik heel wat fijne dingen.

In september, …

» brunchte ik behoorlijk wat af.

met mijn gezinnetje & met vriendinnetjes & op de blogmeet


» was het weer tijd voor een read-a-thon. Ik las behoorlijk wat af! & ging ik met mijn zusje een dag naar Eindhoven. Tof, zo'n beetje suskestijd!


» werd ik een beetje verliefd op de combinatie peterpankraagje + kettinkje + deze lippenstift.


» knuffelden we wat af met onze kleine vriend Mushu (hij groeit als kool!).


» liet ik eindelijk een neuspiercing zetten! Na al die jaren pronkt -ie nu vrolijk in mijn neus. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik niet kan wachten om het bolletje te veranderen door een ringetje, dat vind ik net iets mooier! & blogde Mushu mee.


» sloot ik een topweekend vol fijne dingen af met lekkere cava op dit balkonnetje dat uitkijkt op het MAS. Zo gezellig! (Het weekend bestond uit bijkletsen met lieve vriendinnetjes, een behoorlijk zatte avond, knuffelen met de poekies en mijn liefje, vele liters cava, pittige humus, dansendansendansen op het geweldige show me love, fijne familie, geweldig nazomerweer en ...)


» ... mijn eerste wedstrijdloop ooit! Om helemaal eerlijk te zijn was het een solidariteitsloop, meer bepaald de Race for the Cure (ten voordele van Think Pink). Zes kilometer door het Antwerpse, samen met duizenden anderen, terwijl het zonnetje schijnt en je van de zijlijn aangemoedigd wordt door volslagen onbekenden: TOF! Ik heb mij geamuseerd (al had ik wat last van de extreem korte nacht en het te snelle looptempo van mijn buddies), en voelde me bijzonder dankbaar dat mijn mama nu gezond is. Mijn zus, de kanjer, liet twee keer 20 cm van haar haar knippen en doneerde dat aan Think Pink. Met de #geefomhaar-campagne maken ze met de afgeknipte staarten pruiken voor vrouwen wiens haar uitvalt door de ziekte. Extreem veel hartjes voor al de lieve mensen die zich inzetten voor borstkankerbestrijding.


» ging ik nog eens op baby- en kattenbezoek. & ik maakte de luiewijvenspookjes (= herbruikbare wattenschijfjes, nooit meer in de winkel kopen dus) uit Art d'Eco. Vree content mee.


» pushte ik af en toe deze kleine poekie om mee op de foto te gaan (hij laat werkelijk alles toe), al blijft -ie wel nog fervent sabbelen aan onze kleren. & deze oude dame (18 jaar!) begint last te krijgen van ouderdomskwaaltjes. :(


» joggen joggen joggen!


» zus won tickets voor een intiem concert van Rudimental! Ze stelden hun nieuwe plaat voor. Dansendansendansen! Topavond.


» Aaaagh, jaloers manneke! & digging de nieuwe filters van Snapchat (alleen spijtig dat ze enkel werken op de aajfeun van mijn lief, niet op de mijne?)» zag ik 4 films en las ik 7 boeken.
movies
» 1 Big Hero 6 - ★★★★
» 2 Home - ★★★★
» 3 Maleficent - ★★★
» 4 Hoodwinked - ★★

books
» 1 Vissen Redden - Annelies Verbeke - ★★★
» 2 Joe Speedboot - Tommy Wieringa - ★★★★
» 3 Was Alles Maar Konijnen - Renske De Greef - ★★★★
» 4 Geschiedenis van een Berg - Peter Verhelst - ★★★★★
» 5 The Walking Dead, Vol. 1 - Robert Kirkman - ★★★★
» 6 Woesten - Kris Van Steenberge - ★★★★★
» 7 Kirikou et La Sorcière - Michel Ocelot - ★★★★

p.s. Voor meer peeks uit mijn dagelijks leven, kan u me altijd volgen op instagram @bijgebrekaanbeter.

Geniet van uwe zaterdag! Ik lig helaas grieperig in bed wat uit te zieken. Maar dan heb ik het dit jaar toch al gehad hé ;-)

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer