Doorgaan naar hoofdcontent

Mona Lena op de kiek

mona-lena
Goeeeeiemiddag! Hoe was uw week? Ik ging veel werken en stuurde voor de verandering nog eens wat sollicitaties door, haha. Ik geef de moed niet op!

Enkele weken geleden vroeg Lena me om foto's van haar te maken voor de tweede uitdaging van de Flair Online Talent Award. De opdracht luidde Take a Walk On the Wild Side en de kandidaten mochten schoenen uitkiezen bij een niet nader genoemde schoenenketen om die te verwerken in hun uitdaging. Lena wilde dus keihard uit haar comfortzone stappen door te poseren voor mijn lens in het Centraal Station van Antwerpen, in de Stadsfeestzaal en midden op de Meir. Dat zorgde nogal eens voor gênante momenten maar was vooral hilaaaarisch! En naarmate de tijd verstreek, merkte ik ook dat Lena zich zichtbaar beter op haar gemak voelde - en zichzelf niet echt iets aantrok van de vreemde blikken die ze kreeg.

Ik geef u hier graag een sfeerimpressie en enkele blooperfoto's mee. Check zeker ook eens Lena's blogpost, want ik maakte heeeel veeeeel foto's die ze verwerkte tot een zalig stop-motionfilmpje.

En, goed nieuws! Lena zit bij de finalisten van de #FOTA15. De wedstrijd winnen zou haar héél blij maken, en geloof me, dit vrolijke meisje verdient het! Stemmen is niet moeilijk, doe het dus gewoon efkes. Merci!

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be

Als voorbijgangers je aanspreken en je je lach niet meer kan inhouden...
foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be

foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be foto van mona-lena.be

p.s. Wil je ook graag een mooi portret van jezelf? Contacteer me even en dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Reacties

  1. Haha, hilarisch was het inderdaad :D Bedankt voor al die lieve complimenten, Elisse! (en de leuke foto's uiteraard) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi meisje en wat een mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n mooie en spontane foto's. En die gifkes <3

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…