Lijstjestijd: oktober

Tuesday, October 06, 2015 15 Comments

Oktober is al een klein weekje van start gegaan. Ik ga lustig verder met lijstjes schrijven. Gemakkelijke, haalbare lijstjes, zodat ik op het einde van de maand niet met een schuldgevoel moet zitten, maar lekker kan schrappen. Leest u mee?

Dit was mijn septemberlijstje.

1. minder snoepen
2. een beautypost online zwieren
3. solliciteren gelijk zot
4. minstens 8x joggen

5. neuspiercing laten zetten (poging 384572 ;) )
6. naar een festival
7. meedoen aan een loopwedstrijd
8. genieten van de nazomer/voorherfstdagen


1. Mwa, onze snoepkast (ja, wij hebben daar echt een kast voor) zat stampvol aan het begin van de maand, en er is toch behoorlijk veel uit gegaan. Wel goed, nu zouden we ze eigenlijk zo leeg moeten houden! Ik beschouw dit puntje dus niet echt als volbracht, maar wel koos ik vaker voor een appel dan voor snoep 's avonds.

2. Die kan u hier zien!

3. Vruchteloos, dat dan weer wel. We (zus is ook volop bezig) geven de moed niet op!

4. We did it! Dankzij het gepush van mijn loopbuddies ging ik in augustus negen keer hardlopen. Fijnfijn. Ik zat dan ook goed in mijn vel! (Deze maand ben ik nog niet gegaan met dank aan een griepje!)

autumn leaf
De herfst is in het land!

5. Jaaaa! Eindelijk gelukt!

6. Suske en ik waren van plan om naar Oktoberfest in M├╝nchen te gaan. Helaas werd er roet in het eten gestrooid en besloten we heel last minute toch niet te gaan. We maakten er een dagje Eindhoven van en hadden leuke zusjestijd! Maar helaas, geen festival meer voor mij dit jaar!

7. Yep! In de post september in foto's kon u al lezen dat ik de solidariteitsloop Race for the Cure heb meegelopen. 't Was niet voor punten, natuurlijk, maar nadien waren mijn loopbuddies en ik wel aan het blinken van het zweet (en van de trots)!

8. Zeker gelukt! Het zijn een paar druilerige weken geworden, maar de laatste week van september klaarde het weer wat op. Ik heb lekker veel buiten gewandeld en gelopen en terrasjes gedaan. (met jas en sjaal aan, maar dan nog)

En dit zijn de dingen die ik graag wil doen in oktober.

1. naar een verkleedfeestje
2. fijne-dingen-lijstjes maken
3. solliciteren gelijk zot
4. minstens 6x joggen
5. een pyjamabroek naaien6. vaker achter Josefien (mijn naaimasjien) kruipen)
7. vier boeken kunnen schrappen van de Verbeelding Book Challenge
8. geen vis eten (vlees eet ik sowieso niet)
p.s. Het lief en ik gaan binnen een paar daagjes een nacht doorbrengen in Leuven. Super fijn, zo'n beetje tijd maken voor ons tweetjes. Maar wat valt er in godsnaam te beleven in Leuven? Hebt u tips voor ons, schroom niet om ze te delen! Nadien komt er natuurlijk een verslagje online!
Tot de volgende!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer