Doorgaan naar hoofdcontent

Read-a-thon-tijd! (07.09 - 13.09)

't Is weer zover, vandaag start weer een editie van de Verbeelding Bookclub Read-a-thon. Een read-a-thon is eigenlijk gewoon, zoals de vertaling zegt, een leesmarathon, waarbij je in een week tijd zoveel mogelijk leest. Je kan jezelf ook doelen stellen, om jezelf wat uit te dagen.

Vanaf vandaag tot zondag zal ik dus non-stop met mijn neus tussen de boeken te vinden zijn.

» Ik ga proberen vier boeken uit te lezen. In Joe Speedboot van Tommy Wieringa ben ik al gestart, net als Vissen Redden van Annelies Verbeke. Verder ligt ook nog Was Alles maar Konijnen van Renske de Greef op de boekenstapel, en voor het laatste boek ga ik nog eentje kiezen van op mijn e-reader.

» Ik wil op het einde van de week minstens 700 pagina's gelezen hebben.Et voilà, tot zover mijn doelen. Wil je ook graag meedoen? Kei tof! In ons Verbeelding Bookclub-groepje op Goodreads houden we mekaar op de hoogte van onze vooruitgang en vind je nog veel meer tofs! Maar je mag het natuurlijk ook altijd in de comments meedelen als je mee wil doen.

Op het einde van de week geef ik jullie een klein overzichtje van mijn leesweek.

Veel leesplezier en hasta la vista baby!

Reacties

 1. Joe Speedboot wil ik ook al even lezen, maar eerst staan er nog enkele andere boeken op de agenda. Veel leesplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga ook meedoen, snel nog mijn doelen uitschrijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joepie! Veel leesplezier deze week Melissa!

   Verwijderen
 3. Fijn, boeken lezen! Geniet ervan :). Ik kom er de laatste tijd helaas veel te weinig aan toe, heb het zo druk met andere dingen. Zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk Elisse!
  Joe Speedboot is een van mijn favoriete boeken, veel plezier! En Was alles maar konijnen stond ook nog op m'n leeslijstje.
  Echt leuk dat je dit gaat doen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel leesplezier!
  Ooit doe ik ook eens mee, maar ik zie dat moeilijk combineerbaar in een werkweek...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat begrijp ik. Dat hangt er natuurlijk ook vanaf wat voor werk je doet. Ik werk deze maand 's avonds van 6 tot 10, niet erg lange dagen dus, en ik kan nadien in mijn bed ook nog wat lezen ;-)

   Verwijderen
 6. Veel plezier! :D Ik ben benieuwd of het zal lukken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze read-a-thon heb ik precies gemist... jammer... veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…