Over blogmeets en hoe plezant die zijn


foto door Merel (crvy.nl)

Vorige week zondag was 't weer van dattum, een heuse blogmeet in de koekenstad. Met superveel goesting in een fijne namiddag sprak ik af met iedereen in het Centraal Station. Ik kwam, zoals gewoonlijk, fashionably late - sorry dames! - en we vertrokken meteen voor onze lunchdate naar Local Store. Super gezellig, en mooie studentproof prijsjes. Merel schreef al eerder een blogpost over de hotspot. Ik zat aan het hoofd van de tafel, maar moest gelukkig niet speechen, en leerde Ines, Romina en Kathleen wat beter kennen. Plezante madammen! Eerste stop, geslaagd!

Daarna trokken we met z'n allen naar de Markt van Morgen. Een gezellig marktje vol kunstenaars en handmade design. Mooi, maar niet goed voor de portemonnee. Ik keek er m'n ogen uit met Elodie, fijn om nog eens bij te praten met haar!

Veel kletsen en rondwandelen doet de buiken knorren en de lippen smakken: tijd voor een koffietje! Na de obligatoire groepsfoto's (en Nikki die helaas al door moest! Ik vond het zo gek om haar na al die tijd via haar blog en instagram te volgen in het echt te zien, hihi) ploften we binnen aan een lange tafel met een lekkere latte. Silke blijkt journalistiek te studeren waar ik net ben afgestudeerd. Toevallig! En ook Zoë en Sarah studeren journalistiek in Antwerpen. Toch sociale wondertjes hé, die journalisten in spé ;-)

Lena's blog kende ik nog niet voordat er sprake was van de meeting, maar ik was meteen fan. Wat een vrolijke dame! En ze is geselecteerd voor de Flair Online Talent Award! Mijn steun heb je, Lena!

Tijdens het tetteren bleef Fobe maar plaatjes schieten. (Want ja, ook dat hoort erbij op zo'n blogmeet!) Deze van mij kwam eruit. Ik vind hem heel mooi. Merci Fobe!

Ik ontmoette al eerder dames (en heren!) die ik online, via hun blog, een forum of een ander social media kanaal, leerde kennen. Elke keer weer is dat zo geweldig plezant. Honderduit babbelen met mensen die je voor de eerste keer "in het echt" ziet, maar waar je meteen een klik mee hebt. Er worden uiteraard tips uitgewisseld met elkaar over het bloggen zelf, maar je tettert eigenlijk over van alles en nog wat.

Ja, bloggen is fijn. Ik ben fan!


foto door Ines (insins.me)

ps. Meer foto's van de blogmeet in Antwerpen vind je via #bloggerskoffie op Instagram. Heb je zin gekregen om ook mee te kletsen over bloggen en alles wat daarbij hoort? Het Bloggerscafé op Facebook staat open voor jou!

Reacties

 1. Ik vond het megagezellig! Tof dat je erbij was :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig dat ik er niet bij kon zijn! Zag er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, da's inderdaad spijtig! Volgende keer misschien :)

   Verwijderen
 3. Ziet er gezellig uit! Die laatste foto is een leuke :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem22.9.15

  Ik zag er al wat van verschijnen op IG en op andere blogs. Mooie foto van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Man o man, wat ziet dat er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat lief van je! :D
  En plezant was het zeker! De foto die Fobe van je gemaakt heeft, is trouwens echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IEeeee, hoe gezellig dames! Leuke foto's ook nog c:
  Xx Ice Pandora

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ontzettend mega leuk blogbericht Elisse! Ik krijg helemaal zin om ook bij zoiets aanwezig te zijn. Mooie foto's heb je gemaakt en die foto van jou is ook prachtig!
  Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ( + ik ga gelijk even alle bloggers hun blog bekijken hihi )

   Verwijderen
 9. (Ik reageer even op je comment op m'n blog:
  WAT?! Nog nooit een Tony's reep op? Check even hier welke repen er zijn op http://www.tonyschocolonely.com/onze-chocolade/ en zeg welke je wil, dan komt 'ie jouw kant op! Want ze zijn echt lekker, haha, dus dat moet je proeven. Je kan sowieso kiezen uit de 'classics'. De 'exclusives', daarvan weet ik niet zeker of ik ze kan vinden in de winkel, net zoals de 'estafetterepen' (volgens mij is de website niet helemaal up to date en veel van die Tony's smaken zijn maar tijdelijk te koop).. Die twee smaken die op m'n blog staan, die zijn wel in de winkel te krijgen :). Nou Elisse, ik hoor het van je! :). Liefs)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts