Doorgaan naar hoofdcontent

Augustusplannen en septemberdoelen

Een terugblik op de plannen voor augustus, en een kijkje naar die van september! Leest u mee?

1. vijf dagen mee op kamp als kookmem
2. een geslaagde housewarming geven
3. solliciteren gelijk zot
4. minstens 8x joggen (6x)

5. neuspiercing laten zetten (poging 384571)
6. drie kledingstukken maken/recykleren
7. de laatste hand leggen aan de decoratie in ons huisje
8. bloemen in huis halen

1. Dat was nu nog eens plezant sé! Lekker koken voor de ravotters met een cocktail in de hand, en zelf meedoen aan de vettigen dag.

2. Als de hele avond als een roes voorbij gaat en je de dag erna beseft dat je geen enkele foto gemaakt hebt, weet je dat het geslaagd was. Dank aan ieder die erbij was!

4. Ik was een beetje ziek na al die cocktails op kamp, dus ben twee weken niet gaan joggen. Nadien wel goed terug herpakt!
6. Dit is gelukt! Ik hermaakte twee shirts, twee hemden en een beha. Dat hield vooral in dat ik veel epauletten heb uitgehaald en knoopjes heb aangezet. Geen grote moeite, maar toch projecten die al lange tijd op zich lieten wachten.

7. & 8. Dat zagen jullie al een beetje in deze post. Er hangt nog altijd niks aan de muur, maar zoeken naar iets dat we allebei mooi vinden en waar we serieus wat geld zullen in steken vergt natuurlijk wat tijd. Dus dit is een work in progress. :)

En dan nu naar de plannen voor september!

1. minder snoepen
2. een beautypost online zwieren
3. solliciteren gelijk zot
4. minstens 8x joggen

5. neuspiercing laten zetten (poging 384572 ;) )
6. naar een festival
7. meedoen aan een loopwedstrijd
8. genieten van de nazomer/voorherfstdagen


Hebt u plannen gemaakt voor september?

Reacties

 1. Leuke, haalbare lijst! Hopelijk vind je in september een leuke job!
  Hier zijn er voornemens om op te ruimen, net zoals in de vorige maanden. Verder ook nog een beetje prutsen aan de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk Elisse! Goed gedaan ook :).
  Minder snoepen staat voor september ook op het lijstje, net zoals op tijd naar bed gaan. Op 1 september ben ik gestopt met suiker en ik merk nu al dat ik weer slanker ben! (was in de vakantie iets aangekomen, door snoep en chips en ijs, haha). Dus daar ben ik super blij mee en geen suiker eten blijf ik voorlopig nog wel doen, het voelt ook zo gezond en goed. Hoe doe jij dat, minder snoepen? En op tijd naar bed gaan moet ik ook echt beter doen.. tot nu toe kom ik m'n stagedagen goed door, maar het moet meer een ritme worden. Het is gewoon lastig dat Lucas er later in gaat en later weer uit. Ik kan niet zo goed in slaap komen als ik weet dat hij nog moet komen, best irritant eigenlijk ;).
  Fijne dag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik ben nog steeds zoooo benieuwd hoe een neuspiercing gaat staan! :D ik denk heel goed bij jou!

   Verwijderen
 3. Succes met je lijstje! Ik hoop dat je snel een toffe job vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha diene neuspiercing staat er idd al zo lang op, gewoon doen! Ik heb dat beslist op een week tijd zodat ik niet te veel stress had en jepla nu zit hij er al een jaar of 5 in! :D Ik wil ook supergraag meedoen aan een loopwedstrijd maar dan moet ik eerst mijn gat van uit de zetel halen en der ne keer voor gaan, We can do this!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes met je september-plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes al met solliciteren! Ik vind dat wel een leuk proces alleszins. En gewoon doen, die neuspiercing! Staat u sowieso keigoed en het doet echt geen pijn (en ik kan het weten want ik heb ze al 4 keer laten zetten ondertussen haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes met solliciteren! Het belangrijkste dat ik onthouden heb uit mijn solliciteer periode is, heb plezier op het gesprek.Ik heb echt gesprekken gehad waar ik met de slappe lach buiten gekomen ben, en rara dat was dan ook de job die aangeboden kreeg ;) en ivm die neuspiercing. Ik wil dat ook van mijn 15 ofzo, oeps. Maar ik heb 1 snood plan dat ik in 2015/2016 wil uitvoeren waarvoor een neuspiercing een no-no is. Dus als na 2016 mijn plan niet geslaagd is, dan gaat er een gat in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met dat solliciteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fingers crossed voor een leuke job. Naar wat ben je precies op zoek? Solliciteren staat hier ook op het programma, maar eerst dat portfolio samengesteld krijgen... Veel succes ook met het lopen, het minder snoepen en de piercing! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het tofste aan uw lijsten is dat het vrij haalbare doelen zijn, dan kunt ge na een maand met een gerust hart terugkijken en hebt ge geen stress om uw doelen te halen. Veel plezier in september ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hopelijk lukt het je deze maand wel om die neuspiercing te laten zetten haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een neuspiercing zou jou echt goed staan! En uit ervaring kan ik zeggen: de pijn en nazorg valt echt reuze mee. Het is voor mij al wel weer 5 jaar geleden dat ik 'm liet zetten, het was de minst pijnlijke piercing die ik al gehad heb!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schrik voor pijn heb ik niet hoor, 't is meer dat ik het nooit mocht van mijn mama en het er nu nog altijd niet van gekomen is. (En nee, nog altijd niet, maar deze week moet het ervan komen!)

   Verwijderen
 13. Ja, doen die neuspiercing! Van al mijn piercings de leukste die ik heb :) (En ECHT niet pijnlijk!) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke post ! Ik zou zeggen... well done for August and good luck for September !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat je zoveel kon afvinken. Ik ben benieuwd naar de kledingstukken die je gerestyled hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…