Vers online leesvoer!

Sunday, August 23, 2015 7 CommentsAf en toe zit ik eens in zo'n zotte 'ik wil nieuwe blogs ontdekken en dan fangirlen gelijk een gekkin'-fase. Vorige week was 't weer van dat. En omdat ik u graag van 't zelfde laken een pak geef, presenteer ik u: een rondje nieuwe - voor mij of u althans - blogs. Want geef toe, wat is er plezanter dan wat blogjes lezen op een luie zondagmiddag?
Naomi is de vrolijkerd van Little Keys to Happiness. Ik vind haar er niet alleen heel lievig uitzien, haar lifeblog is ook nog eens gevuld met mooie plaatjes en een hoop fijns. De moeite om het online stekkie van deze zestienjarige eens te vereren met een bezoekje!

Ik ontdekte Daphnes blog I Live in the Trees dankzij haar hilarische post 'waarom in een winkel werken géén makkelijke baan is'. Ik vind het vooral leuk dat ze zo heerlijk down to earth overkomt.Van Laura's blog ben ik al eeuwen fan, maar sinds ze een complete metamorfose is ondergaan ben ik een klein beetje geobsedeerd. Endearment Endure is prachtig vormgegeven, en elke post is tot in de puntjes verzorgd. Ik vind vooral de Sundaze (of was het nu Mondaze, of Tuesdaze?) artikels de moeite, zo leer ik altijd nieuwe, interessante muziek kennen.

Fleur schrijft op Miss Joesten over zowat alles, en haar blogposts lezen zo lekker weg. Heerlijk, als iemand je zo mee in zijn wereld kan sleuren. Bovendien zag ik in de eerste post die ik van Fleur las iets over Harry Potter, dan kan ik niet anders dan haar blog graag lezen.

Kent u nog fijne blogs? Ik ben benieuwd!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer