Snail mail Sunday vanonder het stof gehaald

Sunday, July 26, 2015 7 Comments


Wauw, mijn laatste snailmail post dateert van januari! Da's een hele poos geleden, maar dat betekende niet dat ik geen brieven meer geschreven of aangekregen heb. Integendeel!


Ik stuurde een briefje naar Mary in de Verenigde Staten met de schattigste berenpost-its ooit, die ik vond in de Filipijnen, en een paar van mijn favoriete washi tapes.
Fab in Italiƫ kreeg ook een lange brief, post-its en een paar van mijn favoriete washi tapes. Sinds ik las op haar blog dat ze de laatste tijd weer heel wat boeken verslindt, maakte ik ook een stoffen boekenlegger voor haar.
In november stuurde ik nog een briefje naar Katrina in de Filipijnen, waarin ik haar vertelde over mijn aankomende stage in Manila en het feit dat ik eigenlijk nog van niks wist!
Van Saar kreeg ik een pretpakket omdat ik afgestudeerd ben. Hieperdepiep!En heel heel heel lang geleden, toen de dieren nog konden spreken en ik mijn vierentwintigste verjaardag vierde, kreeg ik ook heel leuke post van jullie, lieve mensen! Hieronder volgt een kleine greep uit wat ik mocht ontvangen. Dank dank dank!Geniet van uw zondag, en tot de volgende!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer