Doorgaan naar hoofdcontent

Snail mail Sunday vanonder het stof gehaald


Wauw, mijn laatste snailmail post dateert van januari! Da's een hele poos geleden, maar dat betekende niet dat ik geen brieven meer geschreven of aangekregen heb. Integendeel!


Ik stuurde een briefje naar Mary in de Verenigde Staten met de schattigste berenpost-its ooit, die ik vond in de Filipijnen, en een paar van mijn favoriete washi tapes.
Fab in Italië kreeg ook een lange brief, post-its en een paar van mijn favoriete washi tapes. Sinds ik las op haar blog dat ze de laatste tijd weer heel wat boeken verslindt, maakte ik ook een stoffen boekenlegger voor haar.
In november stuurde ik nog een briefje naar Katrina in de Filipijnen, waarin ik haar vertelde over mijn aankomende stage in Manila en het feit dat ik eigenlijk nog van niks wist!
Van Saar kreeg ik een pretpakket omdat ik afgestudeerd ben. Hieperdepiep!En heel heel heel lang geleden, toen de dieren nog konden spreken en ik mijn vierentwintigste verjaardag vierde, kreeg ik ook heel leuke post van jullie, lieve mensen! Hieronder volgt een kleine greep uit wat ik mocht ontvangen. Dank dank dank!Geniet van uw zondag, en tot de volgende!

Reacties

 1. Leuk die snailmail-posts :) én mijn kaartje staat er ook bij :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk! Binnenkort doe ik mijn eerste snailmail ever. Best wel spannend vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, zeker spannend! Lezen we er iets over op je blog? :)

   Verwijderen
 3. I love the package that came from Saar! Really nice!
  It's so fun to receive mail!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier idem. Lang niet meer over geschreven op de blog maar snailmailen kan ik niet laten. Toffe post!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een Fanny&Laura kaartje in het wild! Altijd leuk om die te zien. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dit! Ziet er allemaal zo vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…