Doorgaan naar hoofdcontent

Emmerlijst voor mei


Mijn Winter bucket list liep een beetje in het honderd met mijn stage in de Filipijnen (die er opeens wel heel snel aan kwam), en het is al bijna zomer ondertussen, dus ik ga voor een lijstje met dingen die ik wil doen in mei!


1. buy flowers and plants for the new place
2. work out!
3. work on my thesis
4. declutter
5. go on a picnic6. visit a flea market
7. enjoy my last week in the Philippines!
8. get my nose pierced
9. make our new home more homey
10. go out for dinner with the bfHebt u leuke plannen voor mei?

Tot snel!

Reacties

 1. Het is maar goed dat mei een lange maand is! :) Alweer je laatste week in de Filipijnen? Wat gaat het snel, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede plannen! Tof een neuspiercing :) Ik ga in mei in ieder geval twee d.i.y projecten doen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne lijst! Veel succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, declutter en visit a flea market, succes!! Ik ben natuurlijk vreselijk ouderwets als ik zeg dat ik een neuspiercing niets vind, maar ik vind het echt niets en heel eerlijk gezegd zonde van je prachtige gezicht. Maar ja, het is jouw neus en gezicht ;) Mijn plannen, in ieder geval twee weekenden van 5 dagen maken en dan lekker de hort op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej, vet leuk!
  Veel plezier met het lijstje :). Ik ben nu al super benieuwd naar je neuspiercing, super leuk!
  Mijn plannen zijn vooral veel sporten en genieten van de zon (mits die zich lekker vaak laat zien!) en meer met vriendinnen afspreken!
  Liefs liefs liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…