5 aprilse grillen op rij

Friday, April 10, 2015 , 19 Comments

Mijn blog bestaat vijf jaar! Crazy! Ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn om in mijn archief te graven, vandaar vandaag vijf blogposts from ma past! Enjoy!

In april 2010 kocht ik dit mooie tweedehands kleedje. Lang mijn favoriet geweest, nu puilt de boezem (en dat niet alleen) er helaas uit.


In April 2011 maakte ik een sloppelpopje voor één van jullie! Fijn om te maken, en ik vind haar nog altijd heel schattig.
Mijn ouwe getrouwe Voigtländer komt uit het jaar des heeren 1970, maar ik vond hem pas in de kringloopwinkel in april 2012. Zo'n schoon machien, maar ik moet tot mijn schaamte bekennen dat er nog altijd hetzelfde filmrolletje in zit als toen.. Dringend tijd om eens te bekijken wat er op staat, me dunkt!Ik maakte duizend omkeerbare zakskes en was zeer trots op mijn vlijtige naaikunsten in april 2013.En vorig jaar startte ik op 1 april 2014 mijn tweede Project 365, waarbij ik elke dag een foto maak van mijn leventje. Ik startte het project met dit zelfportret.En jij, wat deed jij 5 jaar geleden in april?

Talk to you soon!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer