Doorgaan naar hoofdcontent

Tutorial: de upcycled uilenbroche

Kijk, Elisseke in bewegend beeld! Ik leg u graag uit hoe ge zelf zo'n schattig uilenbrocheke (als gedemonstreerd hier) kunt maken. RecyKleer gerust vrolijk mee!


Met dank aan mijn zusje Jolien Lenaars voor de beelden (en het monteren van de video)!
p.s. Yep, ik weet dat het filmpje niet van denderende kwaliteit is (als in: veel schaduw op rare plaatsen waardoor niet alle stappen er even duidelijk uit zien) maar ik ben een beginner wanneer het om video's maken gaat. Beterschap in de toekomst, ik beloof het u! :)

p.p.s. Laat u mij iets weten als ge u zelf ook aan een uilenbrocheke waagt?! Ik ben benieuwd!

Tot snel!

Reacties

 1. Superleuk....kunnen we dat pinnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu wel! Heb een fotootje toegevoegd aan de post :-) Succes!

   Verwijderen
 2. Oh zo'n leuke uilenbroche! Wat ben jij handig en creatief! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super tof Elisse! En dan gewoon alles: dat je een filmpje hebt gemaakt met je zusje, dat het er zo professioneel uit ziet en dat je zo'n leuke DIY hebt neergezet. Echt leuk! Je hebt zo'n lieve stem ;), het is gewoon fijn om naar te luisteren!
  En de beelden zijn ook echt mooi, knap gedaan Jolien! Ik vind het wel meevallen met de schaduwen enzo hoor, maar het filmpje zou wel iets lichter kunnen misschien, dan wordt alles wat duidelijker. En trouwens, ook fijn dat shot op het laatst in de spiegel :).
  Leuk! Ik kijk uit naar meer ;).
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joepie Sanne, zo lief!!! Merci :)

   Verwijderen
 4. Zo'n leuk filmpje! Mooi in elkaar gestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, grappig om uw stem eens te horen. Ge verwacht u altijd aan iets anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, dat vind ik ook altijd wanneer ik bloggers voor de eerste keer hoor! Hoe had je mijn stem verwacht Eva? :)

   Verwijderen
 6. Ah wat super tof! I like it!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…