Doorgaan naar hoofdcontent

Dag lieve lezers!

Vandaag (op dit ogenblik zit ik op het vliegtuig, woop woop!) vertrek ik voor 2 maanden naar het verre Azië (meer bepaald de Filipijnen) en zal het hier dus vermoedelijk wat stiller vallen. Ik heb geen flauw idee in hoeverre ik in staat ga zijn om jullie te updaten over mijn dagelijkse beslommeringen wanneer ik ginderachter zit.
English// view below
Ik heb wel minstens één post per week ingepland (hieperdepiep), die jullie hier elke vrijdag (sowieso) en dinsdag (soms) braaf komen lezen (ja toch?). Mit vielen dank aan het Blogboek van Kelly, dat ervoor zorgde dat ik opeens over een onuitputtelijke stroom aan inspiratie beschikte. Voor de rest hoop ik op wat verslagjes en af en toe een foto, maar ik durf niks beloven.

Alleszins: ik ga jullie missen!English// Aaay mates! Today I'll be trading Antwerp for the hectic Manila for two months so it'll probably become a bit quieter here on the blog. I have no idea how much time I will have for updates on bij gebrek aan beter but I hope to at least share my thoughts every once in a while.

No need to shed those tears, however, because I have planned in a blogpost for every Friday that I'll be out of town. So stay tuned for that!

Talk to you soon!

Tot de volgende!

Reacties

 1. Geniet ervan lieve Elisse, ik hoop dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!
  & tuurlijk lees ik braaf je blogberichten ;) (ik ben bijna klaar met het Blogboek, wat een geweldig ding zeg!)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet er maar volop van! Ik blijf je blog in de gaten houden :) Tot snel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een supermooie trip toe. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht heel de tijd bij je foto. " Wat is dat toch in haar haar? " En toen had ik door dat het gewoon je blauwe lokken zijn. De foto heeft wat Harry Potterish. Veel plezier en geluk in Azië :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha yep! Ik heb mijn haar nog snel opnieuw geverfd voor ik naar hier kwam, wil ook niet te veel opvallen als blank meisje ;-)

   Verwijderen
 5. Heel veel plezier en succes daar in Azië!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat zwaai je lief! Heel veel plezier daarrr!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…