Drie handmade projectjes

Friday, January 09, 2015 14 Comments

De laatste keer dat ik nog eens over iets handgemaakts blogde was in augustus vorig jaar (haha, allez, 2014 hé). Da's vier maanden geleden! Ik zit nog altijd met een naaikriebel dus regelmatig rolt ten huize bij gebrek aan beter wel een projectje vanonder de naaimachine. En mijn laatste drie projectjes die u nog niet had gezien toon ik graag!

English// version below
Een flamingopennenzak! De stof van de binnenkant haalde ik uit één van mijn lievelingsrokken (te zien in deze oldschool blogpost uit 2010!) Ik maakte hem met de lieftallige hulp van deze tutorial door Oontje.
Project n°2 is een laptophoes. Na mijn eerste ervaring (te klein, ahum) vond ik het nu hoog tijd voor een tweede poging. Met ultrazachte fleece voering in color blocking-motief en witte brilletjes aan de buitenkant! Maar helaas, nu is deze ook te klein. Ja mannekes, ik neem het duidelijk niet zo nauw met de naadwaarden en all that jazz. Gelukkig past het lief zijn Macbook er wel in. Drie hoeraatjes! (En ah nee, strijken, daar doe ik kennelijk niet aan mee.)Al twee projecten zonder een spoor van uilen? Ho maar! Deze uilige tote bag maakte ik met mooie canvasstof die ik kreeg van de foefelqueen van Heet van de Naald (de naam van ons naaiclubje). Merci Inge! Perfect om kleine frullekes van en naar onze wekelijkse bijeenkomst te nemen.
English// Hi guys! It's been a while (August 2014, to be exact) since I last posted something handmade. But me and Josefien, my sewing machine, are still very close. Every once in a while a new project comes along, and today I'm sharing three of my latest projects. A pencil case, laptop cover and owl tote bag. What do you think?

Da was 't. Tot snel!

p.s. Duim voor mij! Vandaag mijn eerste (en laatste, muahaha) examen. Stressssss!

Elisse

Twentysomething - journalist - crazy cat lady - creatieve duizendpoot - hart verloren in 't stad - fervent lezer