Doorgaan naar hoofdcontent

There's a new webshop in town!

Ergens in juli kreeg ik een mailtje dat er een nieuwe webshop in town was, Fotosnufjes.nl. Er worden allerlei fotografiegadgets verkocht, van lenzen voor je smartphone tot cameramokken, en ook - hoe cute! - camera geheugenstickjes. Ik keek toen mijn ogen uit, wegens mijn redelijk aanwezige band met alles wat met fotografie te maken heeft, en wilde liefst ineens alles bestellen. Toch besloot ik het nog efkes te laten bezinken.

De liefde bleef echter groeien en borrelen en toen dacht ik: "Waarom contacteer ik Fotosnufjes niet eerst en vraag ik of ze een samenwerking zien zitten met mijn blogje?" En zo geschiedde. Dion van Fotosnufjes vond dat een topidee. Iedereen gebaat, nietwaar? Fotosnufjes krijgt wat media-aandacht, jullie leren een nieuwe webwinkel kennen, en ik heb er een leukigheidje bij.
English// version below


Bij deze presenteer ik jullie vol trots aan mijn eigen camera-USB'tje. 't Is een geinig ding. Ik ben zo iemand die kleine prulletjes nogal snel kwijt speelt, maar met deze zal dat niet zo snel gebeuren. Hij valt op, je kan er 8GB aan rommel (of foto's, teksten, muziek, ...) op kwijt én er zit een handig ringetje aan waardoor je hem kan vasthangen aan je sleutelhanger. Enige nadeel: iederéén wil mijn USB'tje lenen en is fan. (Geen grap.) Tegen al die klasgenootjes - jullie weten wel wie jullie zijn - één goede raad: koop uw eigen USB-stickske!Hierbij laat ik deze lofbetuiging, het moge immers duidelijk zijn dat ik er heel blij mee ben! En jullie, zijn jullie overtuigd?

English// I collaborated with Fotosnufjes.nl and received this insanely cute camera USB flash drive. I think I'm in love. My classmates seem to like it as well, since they always want to borrow it and compliment me about it.


p.s. Hoe graaf zou het zijn als zo'n minicameraatje ook nog eens echt zou werken?

p.p.s. Kleine dienstmededeling//staff announcement
This week - and this week only, for now - there'll appear a fresh new article every (week)day. They will go online every morning at 10am. Hope you enjoy! (And feedback is very much appreciated in the comments, as always!)

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotosnufjes.nl. Uiteraard ben ik in dit artikel volledig eerlijk en zou ik nooit over iets schrijven waarvan ik vind dat het niet bij mijn blog en lezerspubliek past.

Reacties

 1. Amai, zo schattig!! Wil ik ook wel :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof dat je weer in de blogspirit zit, leuke usb stick. Dat is er misschien één die ik niet kan verliezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha hier word ik hebberig van! Leuk ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh waaw, zo schattig. Ik ga de webshop een keer checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk!! Ik snap wel dat je klasgenootjes hem steeds willen lenen, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…