Doorgaan naar hoofdcontent

PROJECT 365 #17 & #18


Don't let the title scare ya! I know it's been an awful long time since my last update, that's why I'm going to do updates in batches of two weeks. Here are my photos from project 365 from week 17 and 18. Hope you enjoy!

140.365
Another mask! (Yes, I've been pampering myself lately.)


141.365
Quality time with this lovely bird.


142.365 & 143.365
Mojitonade (en sappige roddels) at Barnini. & Drunk.


144.365
This boy makes a great pattern.


145.365
My mom bought me these cute owl chocolates.


146.365
Bad hairday.


147.365
Mmmmh, bagels. Comfort food.


148.365
Pixel & Cera like to (playfully) fight a lot. Like real brothers & sisters do, right?


149.365
Morocco from high up in the sky.


150.365
Reading and mojitos and sunshine and my boy next to me: amazing.


151.365
<3 br="">

152.365
Relaxing by the pool.153.365
This blurry picture is a perfect resemblance of our night.


154.365
So long, camel.


155.365
Marrakesh by night.


156.365
In the airplane.


That's all for now. Phew, this was much fun to look back to. How's your Project 365 going (if you're participating in one?)
Talk to you soon!

Reacties

 1. Dat patroon is echt tof! Fijn om naar te kijken :) Volgens mij waren het een fijne twee weken, leuke dingen, lieve mensen en lekker ontspannen met een masker. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is ondertussen al even geleden, maar het waren inderdaad twee hele fijne weken! Natuurlijk probeer ik ook enkel de leuke dingen op foto vast te leggen, waardoor het lijkt alsof m'n leventje alleen maar uit fijne dingen bestaat, al is dat natuurlijk niet altijd zo :) Maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel!

   Verwijderen
 2. Bad hair day? Wablieft? Uw haar ligt begot supergoed! Leuke foto's Elisse!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, no, trust me, dit is slechts een momentopname van een héééle slechte haardag! ;-)

   Verwijderen
 3. Die uiltjes zien er zoooo schattig uit. I want... En excuse me, maar ik heb in de verste verten ook geen bad hair day gezien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mojitonade?! Sounds delish!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook heerlijk! Al mag er van mij altijd wel een drupje alcohol bij ;-)

   Verwijderen
 5. Leuk patroon, ik had het eerst niet door dat het gezicht van jouw vriend erin te zien was *oeps*. Maar echt wijs! En niks bad hairday, ik vind zo'n nonchalante dotjes net heel mooi. Fijne vakantiefoto's ook, zou zo op vakantie willen vertrekken! Gelukkig krijgen we hier nu ook enkele mooie daagjes. Dat terwijl we morgen al aan de maand november beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Yay! Comments make my day!

Populaire posts van deze blog

Herfstlijstje: Update #1

(ik ben zo blij met deze foto, vind hem echt heel erg mooi geworden! Ik maakte hem een aantal weken geleden op de Kalmthoutse Heide. Wat een prachtig herfstzonnetje ook dat de bladeren zo mooi goud kleurt.)
Een behoorlijke tijd geleden maakte ik elke maand/seizoen een lijstje vol fijne plannen en dingen die ik wilde doen. De komende periode belooft druk te worden. Omdat ik ook tijd wil maken voor mezelf en voor leuke dingen, kan het voor mij geen kwaad om mezelf te herinneren aan mijn plannen. Bij deze dus, mijn plannen voor de herfst. Met af en toe een update over hoe het staat met mijn lijstje. Leest u mee?

Mijn herfstlijstje:

1. een fijn blogritme vinden
2. weer regelmatig sporten
3. een grote herfstwandeling maken
4. een back-up maken van de laptop
5. kledij verkopen/wegdoen
6. 5 boeken lezen (2/5)
7. inpakken en wegwezen!
8. van ons nieuwe huis een thuis maken
9. minstens 1x/week afspreken met vrienden
10. 3 kledingstukken maken (2/3)
11. DIY-en!
12. de plantenfamilie uitbreiden met mins…

Mijn kerstwenslijstje van 2016

't Is den tijd vant jaar om me weer aan kerstlijstjes te wagen. Joepie, kadootjes. Kadootjes zelf uitzoeken doe ik eigenlijk altijd veel te laat, maar ik vind het heel leuk om mensen met fijne pakjes te kunnen verrassen. En ja, zelf krijg ik ook graag kadootjes. Van deze dingen word ik al een paar maanden heel erg hebberig, vandaar dat ik ze hier oplijst.
van links naar rechts en van boven naar onder:

1 -
insectenhotel: kopen, krijgen of DIY-en? - 2 - om plaatjes te luisteren: een Crosley Cruiser. - 3 - een nieuw jaar, dat vraagt om een nieuwe agenda. - 4 - hangplanten, because cats.

5 - je bent een make-upmeisje of je bent het niet. - 6 - meer groen, in de vorm van luchtplantjes! - 7 -theepot mét filter.

8 -Monstera, na de Pilea de grootste plantenhype - 9 -shampoo, douchegel, reinigingslotion, toner en haarproducten van Lush. Come to momma. - 10 - simpele zilveren oorbellen- 11 - bijzonder mooi wandrekje.

Dit boek staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstjeNet als dit, van mijn fa…

Wat heeft 2018 in petto?

Ik ben fan van lijstjes. Dat had u misschien al door. Ik heb jarenlang elk jaar trouw een ... before ...-lijstje opgesteld. Het helpt mij om zaken te prioriteren in mijn leven. Wat vind ik het belangrijkste, wat wil ik dit (levens)jaar doen en wat wil ik bereikt hebben. Een lijstje helpt mij om wat orde in mijn hoofd te scheppen, en af en toe geeft het mij ook de nodige schop onder mijn kont om in actie te schieten. Dus dit jaar presenteer ik u: 19 things before 2019!1. 30 boeken lezen

2. 20 dingen maken

3. 10 films uit de IMDB top rated 250-lijst zien (die ik nog niet zag)

4. een grote reis buiten Europa maken

5. 10 (nieuwe) steden bezoeken

6. blij zijn met mijn eigen lijf

7. gaan urbexen
Een paar jaar geleden ging ik al eens met mijn lief naar het spookdorp Doel, en ik vond dat zo'n leuke, bizarre belevenis, dat ik graag wat meer aan urban exploring ga doen. Het lijkt me bijvoorbeeld heel leuk om eens terug te gaan naar het Land Van Ooit, een attractiepark voor kinderen dat sin…